ΗΠΑ: Εκτέλεσαν πενταμελή οικογένεια με τρία παιδιά κάτω των 8 ετών

Χωρίς σχόλια Share:

Στις 7:30 το πρωί, ένας πιτσιρικάς ξυπνά και τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού. Λίγα λεπτά αργότερα, ένα κόκκινο φορτηγάκι παρκάρει έξω από το σπίτι. Ένας άντρας κατεβαίνει, μπαίνει στο σπίτι και λίγα λεπτά αργότερα αποχωρεί. Το μεσημέρι, πλήθος αστυνομικών οχημάτων και ασθενοφόρων έχουν κατακλύσει την περιοχή. Πέντε σοροί μεταφέρονται σε φορεία. Οι τρεις είναι παιδιών…

Ένα νέο θρίλερ, με θύματα μία πενταμελή οικογένεια, με τρία παιδιά κάτω των 8 ετών, βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ από τη Δευτέρα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, ένας άντρας στάθμευσε ένα κόκκινο φορτηγάκι μπροστά στο σπίτι της οικογένειας, μπήκε στο σπίτι και κατά πάσα πιθανότητα ήταν εκείνος που εκτέλεσε τον 42χρονο πατέρα, τη 41χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά κάτων των 8 ετών.

© delaware1

Οι σοροί των πέντε μελών της οικογένειας βρέθηκαν στο πάνω πάτωμα του σπιτιού, με εμφανή τα δημάδια της εκτέλεσης. Θόρυβος από πυροβολισμούς δεν ακούστηκε, κάτι που, σύμφωνα με την αστυνομία, σημαίνει ότι ο εκτελεστής χρησιμοποίησε σιγαστήρα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η υπόθεση ερευνάται και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τι λένε οι ειδικοί για το μοναδικό εύρημα στην αρχαία Ολυμπία με το απόσπασμα των Ομηρικών Επών

Next Article

Οι επόμενες κρίσιμες ημερομηνίες της κυβέρνησης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: