Μάτι: Ολοκληρώθηκαν οι μαρτυρικές καταθέσεις

Χωρίς σχόλια Share:

Κλήσεις για ανωμοτί καταθέσεις αναμένεται να στείλουν το επόμενο διάστημα οι εισαγγελικές αρχές στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς εξετάστηκαν όλοι οι μάρτυρες.

Στους 40 φτάνουν οι μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν για τη φωτιά της 23ης Ιουλίου που πήρε μαζί της 96 άτομα. Ανάμεσά τους στελέχη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των δήμων Μαραθώνα – Ραφήνας, της Περιφέρειας Αττικής, της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και συγγενείς των θυμάτων. Οι τελευταίοι ολοκλήρωσαν αυτή την εβδομάδα τις καταθέσεις τους στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, στην Πυροσβεστική και στο Λιμενικό.

Η ολοκλήρωση των καταθέσεων φέρνει το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την κλήτευση προσώπων με την ιδιότητα του υπόπτου, για να παράσχουν εξηγήσεις. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, δεν αποκλείεται σε αυτά να περιλαμβάνονται και στελέχη φορέων που συμμετείχαν στην προσπάθεια πυρόσβεσης.

Πάντως, για να λάβουν τις ανωμοτί καταθέσεις οι εισαγγελείς που χειρίζονται την έρευνα, Ηλίας Ζαγοραίος και Βαρβάρα Γνεσούλη, ενδέχεται να περιμένουν να τους διαβιβαστούν ακόμη δύο εκθέσεις που αναμένουν. Η πρώτη είναι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η δεύτερη θα συνταχθεί από τον πραγματογνώμονα πυραγό που έχουν ορίσει οι ίδιοι. Τέλος, η ολοκλήρωση των ανωμοτί καταθέσεων θα οδηγήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων, πιθανότατα προσωποποιημένες

news247

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σέντρα στη Super League: Ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής;

Next Article

Ποιοι μπορούν να πάρουν πρόωρη σύνταξη μέχρι τέλος του 2018

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: