Αρκούν μόλις 53 γρ. από αυτό τον καρπό για να προσφέρουν σημαντική βελτίωση στο λιπιδαιμικό προφίλ του οργανισμού μας Επιστημονική μελέτη που διεξήχθη ανάμεσα σε παχύσαρκους έδειξε πως εκείνοι που κατανάλωναν 53 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ως απογευματινό σνακ στο πλαίσιο μιας δίαιτας αδυνατίσματος, είχαν σημαντική μείωση των τριγλυκεριδίων σε αντίθεση με εκείνους που κατανάλωσαν απογευματινό… Διαβάστε περισσότερα
The post Ο ελληνικός καρπός που μειώνει τριγλυκερίδια, σάκχαρο και χοληστερόλη appeared first on Pentapostagma.gr.