Πρώτη εμφάνιση στο Goodwood για το Audi R8 LMS GT2 [video]

Χωρίς σχόλια Share:

Η διοργάνωση του Goodwood Festival of Speed είναι πάντα ιδανική περίσταση για την αποκάλυψη νέων αγωνιστικών αυτοκινήτων, με τις Ford, Porsche και Audi να την επιλέγουν για τις παρουσιάσεις τους φέτος. Η τελευταία μάλιστα αποκάλυψε τη νέα έκδοση GT2 για το R8, εντυπωσιάζοντας κοινό και Τύπο…

Οι ιδιότητες του νέου Audi R8 LMS GT2 είναι κάπως περίπλοκές, αλλά ας τις δούμε παρέα… Το νέο αγωνιστικό μοιάζει με το αυτοκίνητο που ήδη αγωνίζεται στην κατηγορία GT3, αλλά είναι διαφορετικό και «τοποθετείται» μεταξύ των κατηγοριών GT4 και GT3. Στην ουσία στόχος της εταιρείας είναι να χρησιμοποιείται από ερασιτέχνες οδηγούς για τη συμμετοχή σε αγωνιστικές διοργανώσεις.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι θα ανήκει σε «μικρότερη» κατηγορία, το νέο GT2 R8 είναι στην πραγματικότητα πιο δυνατό, με τον 5,2 λίτρων V10 κινητήρα του να παράγει 640 ίππους, δηλαδή 150 περισσότερους από τη έκδοση GT3. Παρόλα αυτά δεν είναι πιο γρήγορο και αυτό οφείλεται στην ικανότητά του για παραγωγή κάθετης δύναμης, κάτι που το GT3 κάνει καλύτερα, με πιο αποδοτική αεροδυναμική και τελικά με καλύτερες επιδόσεις στην πίστα.

Εσωτερικά, το GT2 R8 διαθέτει εγκεκριμένο από τη FIA roll cage και έτσι δεν μπορεί να κινηθεί νόμιμα στο δρόμο, αλλά αν το επιλέξετε για αγώνες, η Audi το διαθέτει στην τιμή των 338.000 ευρώ!

Περισσότερες φωτογραφίες:


The post Πρώτη εμφάνιση στο Goodwood για το Audi R8 LMS GT2 appeared first on AutoMoto.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ντεμπούτο για τη μοναδική Ferrari P80/C [video]

Next Article

VW Golf GTI 2021: Μια παράδοση που συνεχίζεται ισχυρότερη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: