Σύσκεψη για το λιανεμπόριο με πρωτοβουλία Πιτσιόρλα και Αυλωνίτη

Χωρίς σχόλια Share:

Με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Δημήτρη Αυλωνίτη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8/11 στην πλατεία Κάνιγγος μεγάλη σύσκεψη για το λιανικό εμπόριο στην οποία είχαν προσκαλεστεί εκπρόσωποι όλου του φάσματος που το εκπροσωπεί (Εμπορικοί Σύλλογοι, ΣΕΛΠΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου Ελλάδος κ.α.) προκειμένου να συζητηθεί η αποτίμηση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου και ενδεχόμενες προτάσεις από  τη πλευρά του λιανικού εμπορίου για την βελτίωσή του.  

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης καταγράφτηκε όλο το φάσμα των προβλημάτων που αναφέρθηκαν, υπήρξε δε καθολική συμφωνία όλων των εκπροσώπων του λιανικού εμπορίου ως προς τη λειτουργία της Μόνιμης Επιτροπής για του Κανόνες Δεοντολογίας, καθώς και δέσμευση από τη πλευρά της πολιτικής ηγεσίας για διαμόρφωση ενός χρονοδιαγράμματος για την συζήτηση όλων των προβλημάτων που ετέθησαν, αλλά και ανάληψη πρωτοβουλίας για τον συντονισμό δράσης με άλλα υπουργεία προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που καταγράφτηκαν.

The post Σύσκεψη για το λιανεμπόριο με πρωτοβουλία Πιτσιόρλα και Αυλωνίτη appeared first on ypaithros.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αντιμέτωπο με προκλήσεις το ιταλικό οικογενειακό επιχειρείν

Next Article

Μαθητές φύτεψαν αρωματικά φυτά στην είσοδο της Π.Ε. Λασιθίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: