24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Τα λάθη των παικτών του στοιχήματος

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τι δεν πρέπει να κάνουν οι παίκτες στο στοίχημα

Το μόνο σίγουρο όταν παίζει κάποιος στοίχημα είναι ότι κάποια στιγμή θα χάσει. Το μυστικό του επιτυχημένου παίκτη είναι ότι ξέρει να αποδέχεται τις ήττες του. Τι εννοούμε με αυτό;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χάνουν και αμέσως κατηγορούν τους πάντες πέρα από τον εαυτό τους, για παράδειγμα, θα πούνε ότι το ματς ήταν στημένο, ότι τα προγνωστικά ήταν λάθος ή κάτι τέτοιο. Αν κάποιος χάνει λεφτά από το στοίχημα ένα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει κάποια παγκόσμια συνωμοσία για να του πάρει τα λεφτά το κατεστημένο στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες, ούτε είναι ανάδρομος ο Ερμής ή κάτι τέτοιο. Μάλλον κάνει κάποιο βασικό λάθος.

Υπάρχουν λοιπόν διάφορα βασικά λάθη τα οποία κάνουν οι κακοί παίκτες στοιχήματος, τα οποία και σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται για την απώλεια χρημάτων τους. Ένας σωστός παίκτης όταν χάνει δεν χάνει χρήματα συνήθως γιατί πολύ απλά έχει παίξει έξυπνα ώστε να μετριάσει τις απώλειες του αν τυχόν έχει. Γιατί όμως; Τι δεν κάνει καλά ο κακός παίκτης;

Παίζει για να παίξει

Το παραπάνω λάθος μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό: στην ουσία σημαίνει ότι κάποιος καταθέτει ένα δελτίο απλά νιώθει ότι για κάποιο λόγο πρέπει ντε και καλά να καταθέσει ένα δελτίο. Ο παίκτης δεν έχει κάνει την έρευνα του, δεν έχει δει κάποιο παιχνίδι που να τον ενδιαφέρει, αλλά θα παίξει ούτως ή άλλως γιατί απλά θεωρεί ότι πρέπει να παίζει κάθε μέρα, συνήθως επειδή διάβασε κάτι τέτοιο σε κάποιο βιβλίο ή περιοδικό. Εννοείται ότι στοιχήματα που παίζονται έτσι είναι απλά τζόγος κι έχουν μεγάλες πιθανότητες να αποτύχουν.

Παίζει όταν είναι θυμωμένος

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να παίζεις όταν έχεις νεύρα γιατί απλά δεν είσαι συγκεντρωμένος με αποτέλεσμα να κάνεις κακά στοιχήματα ή να παίζεις παραπάνω χρήματα απ’ όσα μπορείς να αντέξεις. Γιατί όμως μπορεί να έχει κανείς νεύρα όταν παίζει κανείς στοίχημα; Ο λόγος συνήθως είναι πολύ απλός: μόλις έχει πάει κουβά, θεωρεί ότι δεν έφταιγε αυτός, οπότε και τώρα είναι εκνευρισμένος και θέλει να πάρει την εκδίκηση του. Αν πιστεύετε στις συνωμοσίες, να ξέρετε ότι το να παίζετε εκνευρισμένος είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες, αφού έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες εναντίον σας.

Δεν κρατάνε αρχείο

Οι καλοί παίκτες κρατάνε πάντα αρχείο από τα στοιχήματα τους. Ξέρουν ανά πάσα στιγμή πόσα χρήματα έχουν παίξει κάθε μέρα, πόσα έχουν κερδίσει και πόσα έχουν χάσει και μπορούν έτσι όχι μόνο να κανονίσουν καλύτερα τα μελλοντικά τους στοιχήματα, αλλά ξέρουν αν τα πηγαίνουν καλά ή όχι. Εννοείται ότι αν δουν μεγάλη καμπή στις νίκες τους σημαίνει ότι πρέπει να μειώσουν τα ποσά που στοιχηματίζουν ή ακόμη και να κάνουν ένα διάλλειμα από το στοίχημα. Οι κακοί παίκτες δεν κρατούν κανέναν απολύτως αρχείο, οπότε δεν έχουν και κάποιο σχέδιο, είτε μακροπρόθεσμο είτε βραχυπρόθεσμο.

Εμπιστεύονται πιστά τα προγνωστικά

Τα προγνωστικά είναι σίγουρα πολύ χρήσιμα αφού είναι ένας καλός μπούσουλας για το που να παίξεις τα χρήματα σου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό, δηλαδή δεν είναι σίγουρη η επαλήθευση τους, οπότε και ο παίκτης θα πρέπει να ποντάρει ανάλογα. Ο κακός παίκτης πηγαίνει σε μία πηγή που πιστεύει ότι είναι αξιόπιστη και απλά ποντάρει με βάση αυτά που θα δει εκεί, χωρίς καν να το σκεφτεί ή να το επεξεργαστεί καθόλου. Εννοείται ότι αν χάσει θα θεωρήσει ότι για κάποιο λόγο ήταν λάθος τα προγνωστικά που είδε.

Δεν ξέρουν να ποντάρουν

Ένας καλός παίκτης ξέρει να ζυγίζει τις αποδόσεις και ξέρει να επιλέγει αυτές που θα του επιφέρουν και το μεγαλύτερο κέρδος με τις μικρότερες πιθανές ζημιές. Αυτός είναι και ο λόγος που λέμε ότι ένας καλός παίκτης μπορεί να χάνει ματς αλλά όχι χρήματα. Ο κακός παίκτης δεν ξέρει να ποντάρει και δεν ψάχνεται καθόλου με τις αποδόσεις, ψάχνοντας για παράδειγμα στο ίντερνετ κάτι όπως το πάμε στοίχημα και ποντάρει τυχαία χωρίς αιτιολόγηση και σκεπτικό, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλες ζημιές όταν χάνει.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πάνω από 300 πτήσεις από και προς το Λονδίνο θα ακυρώσει το Πάσχα η British Airways

Next Article

Χατζηδιάκος: «Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να βγούμε πρώτοι»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: