24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Οι κόρες της Ελένης Πετρουλάκη είναι καλλονές και ακολουθούν τα χνάρια της μαμάς τους στη γυμναστική

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Ελληνίδα γυμνάστρια και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει μαζί 4 κόρες, την 18χρονη Άννα Μαρία, τις 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την 13χρονη Ηλιάνα.

ΗΕλένη Πετρουλάκη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και πετυχημένες γυμνάστριες της Ελλάδας και μαζί με τον Ilia Ivic έχουν δημιουργήσει μια πολύ αγαπημένη και όμορφη οικογένεια.

Η Ελληνίδα γυμνάστρια και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει μαζί 4 κόρες, την 18χρονη Άννα Μαρία, τις 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την 13χρονη Ηλιάνα και είναι όλες τους πανέμορφες.

Η Ελένη Πετρουλάκη αν και μια full time job mama έχει καταφέρει να είναι δίπλα στα παιδιά της μεγαλώνοντας με αρχές και πειθαρχία. Μάλιστα και οι τέσσερις κόρες της Ελένης Πετρουλάκη έχουν μυηθεί στη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό είναι οφθαλμοφανές αφού και μόνο από την εμφάνιση καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ γυμνάζονται όλες τους, όπως ακριβώς είδαμε και σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της γυμνάστριας με τις κόρες της.

Η Ελένη Χαμπέρη και ο σύντροφός της λίγο πριν τον γάμο κάνουν πρόβα τις χορευτικές τους κινήσεις

Όπως έχει αναφέρει και η ίδια ασχολούνται όλες οι κόρες της με τον αθλητισμό. Η μεγάλη και οι δίδυμες με το στίβο ενώ η άλλη είναι στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Μάλιστα η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξη της είχε δηλώσεις για τις κόρες της:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο από ένα σημείο και μετά -ειδικά στην εφηβεία- να συνεχίσουν τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό με τόσες υποχρεώσεις από τα ελληνικά σχολεία. Θέλει πολλή δουλειά από το σπίτι. Εμένα προσωπικά η μεγάλη μου κόρη πέρυσι είχε απογοητευτεί και ήταν έτοιμη να σταματήσει. Δεν ήταν εύκολο για μένα να την πείσω να συνεχίσει και να μην πάει στράφι ο κόπος της και όλα αυτά τα χρόνια της προπόνησης.

Είμαστε γενικότερα μια οικογένεια που έχει κάνει τον αθλητισμό τρόπο ζωής. Πρότυπο για τις κόρες μου ήταν και ο μπαμπάς τους, σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά και εγώ, οπότε το αθλητικό ιδεώδες υπήρχε στο σπίτι από την ώρα που γεννήθηκαν. Δηλαδή δεν είδαν ποτέ μια μαμά να κάθεται στον καναπέ και να τρώει όλη μέρα»

Η Ελένη Πετρουλάκη, παρότι είναι αρκετά ενεργή στο Instagram της, επικεντρώνεται στο να δημοσιεύει κυρίως, υλικό που αφορά το fitness παρά στιγμιότυπα με τον σύζυγο και τις κόρες της αλλά τις φορές που θα φωτογραφηθεί με τα κορίτσια της το κοινό τις καμαρώνεις δίνοντας τους αμέτρητα likes αλλά και σχόλια αποθεώνοντάς τες.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η πρώτη εμφάνιση της Margot Robbie στο Wimbledon μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Next Article

Ένα φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη ανάμεσα στις δημιουργίες της έκθεσης προς τιμήν της Νaomi Campbell

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: