24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Τετέλεσται ο τουρισμός: Οι ΗΠΑ εξέδωσαν οδηγία γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλά για «νησιά στο “κόκκινο” λόγω Covid-19»!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τα αμερικανικά κρατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ, δηλαδή η αμερικανική κυβέρνηση, βασισμένα στην επιδημιολογική κατάσταση που αναφέρει η ελληνική κυβέρνηση και στις απαγορεύσεις που έχει επιβάλλει σε τουριστικές περιοχές (Μύκονος, Ζάκυνθος) ή ετοιμάζεται να επιβάλλει καθώς θεωρεί ότι βρίσκονται στο «κόκκινο», όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Πάρος, η Σαντορίνη κλπ, εξέδωσε οδηγία με την οποία αποτρέπει τους Αμερικανούς πολίτες να ταξιδεύουν  στην Ελλάδα!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, βάσει τον όσων δημοσιοποιεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθέτησε την Ελλάδα στο «Επίπεδο 4» με την προτροπή «Αποφύγετε το ταξίδι»!

Το κτύπημα στον ελληνικό τουρισμό είναι κάτι παραπάνω από καίριο αφού αρχές Αυγούστου «τελειώνει» την σεζόν για τους Αμερικανούς τουρίστες οι οποίοι δεν πρόκειται να έρθουν πλέον για το 2021 στην Ελλάδα με ότι συνεπάγεται αυτό πλέον για την απώλεια τουριστικού συναλλάγματος.

Γιατί; Γιατί η κυβέρνηση για λόγους που είναι σαφώς ανεξήγητοι και σίγουρα σχετίζονται με την ανάγκη να «καταναλωθούν» τα εμβόλια που έχει αγοράσει η χώρα από Pfizer/BioNTech και Μoderna (τα άλλα δύο εμβόλια της AstraZeneca και της J&J έχουν απαγορευθεί), τερατολογεί και ψευδολογεί καθημερινά με την μετάλλαξη Δέλτα που είναι επιπέδου ελαφράς γρίπης!

Και ιδού τα αποτελέσματα: Οι ΗΠΑ εξέδωσαν οδηγία να μην έρχονται στην Ελλάδα οι Αμερικανοί τουρίστες!

Για ποιες άλλες χώρες εξέδωσε οδηγία; Κρατηθείτε: Για την Λιβύη, την Ανδόρα, τον Άγιο Βαρθολομαίο, το Λεσότο, την Μαρτινίκα, το Νησί Μαν και το Κουρασάο! Χώρες που υπάρχουν μόνο ως… σφραγίδα!

Αυτό και αν είναι επιτυχία για την κυβέρνηση!



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σήμερα 03/08: …Ο ουρανός σφοντύλι

Next Article

Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα – βιντεο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: