24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Σκουπιδότοπος» η Καλλιθέα: «Βουνό» τα απορρίμματα στους κάδους (φωτο)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Κάδοι που ξεχειλίζουν σκουπίδια, μαύρες σακούλες με απορρίμματα στους δρόμους. Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουν κάτοικοι και περαστικοί στην Καλλιθέα το τελευταίο διάστημα.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα προχώρησαν σε κινητοποιήσεις κατηγορώντας τη διοίκηση του Δήμου γιατί δεν τους παρέχει τα αναγκαία μέσα προστασίας (γάντια, μάσκες, ρούχα εργασίας κλπ.).

Ο πρόεδρος εργαζομένων δήμου Καλλιθέας Ραφαήλ Μηλιώνης αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στον δήμο εδώ και δύο χρόνια πληρώνουν από την τσέπη τους τα μέσα ατομικής προστασίας.

«Εμείς δεν προτάσσουμε μόνο την αποζημίωση όπως οφείλει ο δήμαρχος να δώσει. Δηλαδή του 2020, του 2021 όπου ο διαγωνισμός σας ενημερώνω ότι δεν έγινε ακόμα. Είπαμε εν μέσω κορωνοϊού εκτιμώντας την κατάσταση της υγειονομικής βόμβας να βάλουμε όλοι πλάτη να μαζευτεί το σκουπίδι, να είναι ο κόσμος ασφαλής. Αλλά ο δήμαρχος έχει να μας δεχθεί από τον Ιούνιο. Ζητά με στο δήμαρχο να μας δώσει τα μέσα ατομικής προστασίας να βγουν έξω οι άνθρωποι να δουλέψουν. Δεν μπορούμε να δώσουμε εμείς εντολή στους εργαζόμενούς μας να βγουν χωρίς μάσκα και γάντια για δουλειά», σημείωσε.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Οκτώ υγιεινά γλυκά σνακ για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης (εικόνες)

Next Article

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: