24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Μύλος»: Ο Π. Πρεζεράκος αρνείται ότι παρέλαβε την μελέτη – Παίζουν κρυφτό και αποποιούνται τις ευθύνες τους

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μια ωραία ατμόσφαιρα η κυβέρνηση αφού ο γγ Δημόσιας Υγείας με την σειρά του αδειάζει την κυβέρνηση που είχε πρωτύτερα προσπαθήσει να αποποιηθεί τις ευθύνες της φορτώνοντας σε εκείνον την παραλαβή της επίμαχης μελέτης.

«Με αφορμή “δημοσιογραφικές πληροφορίες” που διακινούνται σε Μ.Μ.Ε και αναφέρονται στο πρόσωπό μου, δηλώνω ότι ουδέποτε μού παραδόθηκε επιστημονική μελέτη που να σχετίζεται με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η λειτουργία των οποίων, ούτως η άλλως, δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας».

Με αυτή του την επίσημη δήλωση, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, διαψεύδει πως ήταν ο παραλήπτης της μελέτης που έκαναν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο αναπληρωτής καθηγητής Θεόδωρος Λύτρας για την κατάσταση στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ της χώρας.

Είχαν προηγηθεί τηλεοπτικά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Πρεζεράκος ήταν ο άνθρωπος που παρέλαβε τη «μελέτη Τσιόδρα» και δεν είχε ενημερώσει σχετικά ούτε την προηγούμενη, αλλά ούτε και την τωρινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Και βέβαια όλα αυτά που συμβαίνουν δεν μπορούν να κάνουν κανένα Έλληνα και ειδικά ψηφοφόρο της ΝΔ υπερήφανο καθώς ο πρωθυπουργός επί δυο ημέρες κρύβεται  αντί να αναλάβει τις ευθύνες του με μια ευθεία απάντηση στο εξής ερώτημα «Γνώριζε η όχι για την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα;»



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Mr. Jumbo

Next Article

Φον Ντερ Λάιεν: Κοινή προσέγγιση ΕΕ για την τρίτη δόση και τη διάρκεια των πιστοποιητικών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: