24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση παίκτη

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Απρόσμενη τροπή πήρε το βράδυ της Τετάρτης στο επεισόδιο του Survivor όταν Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Ένα συμβούλιο στο οποίο τον πρώτο λόγο θα είχε η αποχώρηση αυτή της εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τις δυο ομάδες, όμως, ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να διακόψει την ροή παγώνοντας του παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Παιδιά, με συγχωρείτε για την διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor αιφνιδιάζοντας τόσο τις δυο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού όσο και το τηλεοπτικό κοινό. «Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν».

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, από τη στη στιγμή που έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία».

«Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Ο κόσμος έχει ψηφίσει. Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους δύο αγώνες ασυλίας και ο κόσμος πλέον θα ψηφίσει μόνο εκείνους».



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αλέξανδρος Κοψιάλης: O γιος του είναι κούκλος- Δείχνει για 1η φορά το πρόσωπό του

Next Article

Θεοφάνεια με δεκάδες χιλιάδες κρούσματα: Πώς θα μπείτε σε Ναούς – Τα μέτρα σε Αγιασμούς των Υδάτων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: