24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

5+1 τρόποι για να φορέσετε το λευκό παντελόνι σας τον χειμώνα

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το λευκό παντελόνι αποτελεί πάντα την πιο φινετσάτη επιλογή μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είτε σε μορφή παντελόνας σε χυτή μορφή που διαγράφει κομψά τη σιλουέτα, είτε σε denim. Το λευκό είναι ένα χρώμα που αντικατοπτρίζει τη θηλυκότητα και τη chic αισθητική. Ωστόσο, τον χειμώνα κάποιες αποφεύγουν να το διαλέγουν, γιατί πιστεύουν πως είναι καλοκαιρινή επιλογή. Βέβαια κάποιες άλλες λατρεύουν τα total white σύνολα. Εμείς συμφωνούμε πως το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα.

Instagram @thestyleograph

Λευκό παντελόνι με μαύρα δερμάτινα: δυο κατεξοχήν αντίθετα χρώματα και υλικά. Χειμώνας και καλοκαίρι συναντιούνται σε ένα look και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Αν φοβάστε να ρισκάρετε με χρώμα, παίξτε με το ασπρόμαυρο και δημιουργήστε τις πιο chic εικόνες που δεν χάνουν ποτέ.

Instagram @thestyleograph

Λευκή βερμούδα σε κοστούμι: μια εναλλακτική του κλασικού κοστουμιού που περπατήθηκε μέχρι και στις πασαρέλες. Συνδυάστε το με γόβες, μπότες ακόμα και sneakers και διατηρείστε την καθαρή εικόνα του χρησιμοποιώντας μόνο λευκά στοιχεία.  

Instagram @thestyleograph

Λευκό denim με pop χρώματα: τα baggy pants αγαπήθηκαν ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο και πόσο μάλλον στη λευκή εκδοχή τους. Για το χειμώνα, φορέστε τα με χρώματα που κάνουν μπαμ από μακριά ή παίξτε με την παλέτα του χακί, δημιουργώντας ένα military look.

Instagram @pernilleteisbaek

Teddy bear με βάση το λευκό παντελόνι: δυο χρωματικοί συνδυασμοί που λειτουργούν άψογα μαζί, το λευκό και το κάμελ, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τις πιο χουχουλιάρικες χειμωνιάτικες εικόνες. Ugg μπότες, blanket μάλλινα κασκόλ και oversized παλτό θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την πιο ζεστή εμφάνιση, με βάση πάντα το λευκό παντελόνι.

Instagram @thestylestalkercom

Λευκό denim με φούτερ: ένας συνδυασμός που δεν φοριέται το καλοκαίρι και καθώς τα φούτερ μάς αρέσουν όσο και τα λευκά jeans, θα τα φορέσουμε μαζί το χειμώνα. Basic αλλά βολικό, αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω δεν έχετε παρά να ολοκληρώσετε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Instagram @vikyandthekid

Λευκή παντελόνα με animal print στοιχεία: έχουμε συνηθίσει να ταιριάζουμε τα πάντα με το μαύρο. Μήπως αυτή τη φορά να το ξανά σκεφτούμε και να το αντικαταστήσουμε με το λευκό; Εμείς θα λέγαμε ναι! Γιατί πολύ απλά το λευκό ταιριάζει με όλα τα prints, από leopard, snake μέχρι και ζέβρα και ταυτόχρονα φωτίζει την εικόνα και τη διάθεσή μας.  

The post 5+1 τρόποι για να φορέσετε το λευκό παντελόνι σας τον χειμώνα appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αποκαλυπτικός ο Στέφανος Κορκολής: Έγραψα τραγούδια στη Νανά Μούσχουρη και μου τα απέρριψε

Next Article

Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: