«Θα γίνεις νονός της κόρης μου»; Ρώτησε ο Ο.Στόουν τον Β. Πούτιν – Η επική απάντηση του Ρώσου Προέδρου

Χωρίς σχόλια Share:

Ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να γίνει ο νονός της κόρης του, αποκάλυψε ένα απομαγνητοφωνημένο κείμενο από μια πρόσφατη συνέντευξη που κυκλοφόρησε την Παρασκευή στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

Ο σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο ντοκιμαντέρ για την κρίση της Ουκρανίας το 2014, έχει πραγματοποιήσει μια σειρά συνεντεύξεων με τον Ρώσο πρόεδρο, για μια σειρά του 2017 της εταιρείας παραγωγής Showtime, δίνοντας τη δυνατότητα στα δυτικά ακροατήρια να ακούσουν την οπτική του Πούτιν σε μια σειρά θεμάτων, από τις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ ως τις σύγχρονες παγκόσμιες κρίσεις.

Στη συνέντευξη, ο Στόουν ζήτησε να μάθει από τον Πούτιν σε πόσα παιδιά έχει γίνει νονός.

«Δεν θα δώσω συγκεκριμένο αριθμό, αλλά αρκετά», απάντησε ο Πούτιν. «Ουάου. Μήπως είναι εκατό ή τριακόσια;» ρώτησε ο Στόουν. «Όχι, όχι, είστε σοβαρός; Σίγουρα όχι. Λίγα.» είπε ο Πούτιν.

«Σε αντίθετη περίπτωση θα σας ζητούσα να γίνεται νονός της κόρης μου», δήλωσε  ο Στόουν.

«Θέλει να γίνει χριστιανή ορθόδοξη;» ρώτησε ο Πούτιν, στον οποίο φέρεται να είπε ο Στόουν είπε ότι ήταν πιθανόν. «Πρέπει να την ρωτήσετε», επέμεινε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν ρώτησε επίσης τον Στόουν πόσων χρονών ήταν η κόρη του και αν ήταν θρησκευόμενη. Ο Στόουν δήλωσε ότι ήταν 22 ετών, και είπε ότι «Ναι, είναι πιστή. Είχε χριστιανική ανατροφή».

«Μάλιστα», είπε ο Πούτιν.Στη συνέχεια συζητήθηκαν άλλα θέματα, μεταξύ των οποίων το χάσμα μεταξύ γενεών, πολιτισμικά προβλήματα, δικαιώματα μειονοτήτων, διάφορα «θερμά σημεία» σε όλο τον κόσμο και σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ. Ο Πούτιν δεν έδωσε οριστική απάντηση σχετικά με το εάν θα συμφωνούσε να γίνει  νονός στην κόρη του Στόουν.

Τα σχόλια του Στόουν συνάντησαν έντονες διαδικτυακές επικρίσεις από τους πιστούς των θεωριών συνομωσίας όπως το «Russiagate», με τους χρήστες Twitter να αναδεικνύουν τα παλιά (ενοχλητικά) τροπάρια σχετικά με τη «ρωσική ανάμειξη στις εκλογές των ΗΠΑ» και να επιτίθονται  στον σκηνοθέτη με μια σειρά memes και προσβολών.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΚΙΝΑΛ: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε συντηρητικές ατζέντες

Next Article

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποφώνηση με στίχο του Κίπλινγκ – video

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: