24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

Ατρόμητος: Παρουσίασαν τον νέο προπονητή Νταμίρ Κάναντι

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Γιώργος Σπανός παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας του Ατρόμητου του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι.

Επέστρεψε στον Ατρόμητο για να δημιουργήσει και πάλι μια ισχυρή ομάδα. Ο Νταμίρ Κάναντ τόνισε πως στόχος του είναι η επιστροφή των Περιστεριωτών στις 6 κορυφαίες θέσεις της Superleague.

Τα όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι

«Θέλω να καλωσορίσω όσους ήρθατε εδώ, χαίρομαι πολύ που ήρθατε εδώ για να μας δείτε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο, είχαμε δύο καταπληκτικά χρόνια στον Ατρόμητο.

Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που επέστρεψα και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Πάντα είχαμε καταπληκτική σχέση με την ομάδα και παρακολουθούσα τα παιχνίδια και τους παίκτες.

Γι’ αυτό δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση, την πήρα πολύ γρήγορα κι εύκολα αφού μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο. Είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά στον Ατρόμητο και στην Αθήνα κι ελπίζω να επαναλάβουμε αυτές τις επιτυχίες.

Βλέπω πως υπάρχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον, πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες πως με τον Κάναντι θα έχουμε τις ίδιες επιτυχίες, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, με τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή και όλους εσάς ώστε να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο μας στόχο να είμαστε στις πρώτες έξι θέσεις που δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Γι’ αυτό τον στόχο θα παλέψουμε πάρα πολύ μαζί με τον πρόεδρο ώστε να φτάσουμε μια ομάδα που να είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί και να πετύχει τον στόχο που έχουμε θέσει».

Για τις αλλαγές που έχει εντοπίσει πως χρειάζεται η ομάδα: «Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Ήρθα μόλις χτες το απόγευμα στην Αθήνα, αλλά πάντα παρακολουθούσα την ομάδα κι έχω κάνει αρκετές σκέψεις για το που χρειάζεται αλλαγές και ενίσχυση η ομάδα.

Μέχρι τώρα παρακολουθούσα από την τηλεόραση, αλλά τώρα είμαι εδώ για σκληρή δουλειά και θα είμαι σε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή για τους παίκτες που χρειάζεται ενίσχυση, αλλά το πιο σημαντικό είναι ο πρόεδρος που πρέπει να πληρώσει, αλλά θα κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να πραγματοποιήσουμε το όραμα και τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα».

Για το γεγονός πως στο πρώτο του πέρασμα από την ομάδα χρειάστηκε αρκετά παιχνίδια για να πάρει την πρώτη του νίκη και για το τι να περιμένει ο κόσμος στο νέο αυτό ξεκίνημα: «Αυτό που είδα από την εμπειρία μου είναι το πόσο δύσκολα είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την πίεση που υπάρχει από την αρχή για θετικά αποτελέσματα.

Ισχύει πως δεχτήκαμε έξι γκολ στα φιλικά παιχνίδια, αλλά εγώ πάντα τα θεωρώ φιλικά παιχνίδια και δεν με αγχώνουν καθόλου. Δεν ξέρω πόσα γκολ θα δεχτούμε τώρα, αλλά ελπίζω να μη δεχτούμε πολλά! Θέλουμε να θέσουμε τις βάσεις σκληρής δουλειάς για την ομάδα στο Πήλιο. Θα είναι σκληρή κι επίπονη δουλειά για την ομάδα, θα είμαστε σε διαρκή εγρήγορση γιατί αυτό το στάδιο είναι το πιο κουραστικό.

Γνωρίζω πως τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό στην Ελλάδα, αλλά εγώ δεν δίνω καμιά σημασία σε αυτά αλλά να χτίσουμε μια ομάδα όπως την θέλουμε εμείς. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως ξεκινάμε από το απόλυτο μηδέν. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν κι όσα πετύχαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Γι’ αυτό θα δουλέψουμε σκληρά από την αρχή, γιατί κοιτάμε το μέλλον, θα δουλέψουμε σε όλους τους τομείς για μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Χρειάζεται δουλειά και στις μεταγραφές για να έρθουν οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε. Θα δουλέψουμε στο 100%, ίσως αυτό να μη γίνει από την αρχή αλλά θα φτιάξουμε μια πολύ καλή κι ανταγωνιστική ομάδα».

Για το αν παίζει ρόλο όσα πέτυχε στο πρώτο πέρασμά του από την ομάδα: «Το παρελθόν είναι παρελθόν, το χτες δεν μετράει, εμείς κοιτάμε το σήμερα. Το αφήνουμε στο παρελθόν και κοιτάμε το σήμερα και το μέλλον ώστε να φτιάξουμε μια σκληρή κι ανταγωνιστική ομάδα».

Για το αν θα δει παιδιά από την ακαδημία ενόψει της νέας σεζόν: «Στο Πήλιο θα πάρουμε τρεις παίκτες από την ακαδημία μαζί μας, ώστε να δούμε αν μπορούμε να τους έχουμε στη πρώτη ομάδα μαζί μας. Σίγουρα στόχος μου είναι να επενδύσω σε νέα παιδιά».

Για το τι να περιμένουμε ενόψει της νέας σεζόν: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να αναλύσουμε ποια τακτική θα λειτουργήσω. Από αύριο στο Πήλιο θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα στοιχεία.

Θέλω η ομάδα μου να είναι γενναία στο γήπεδο, να έχουμε συνεργασίες, να παίζουμε γρήγορο κι επιθετικό κομμάτι, είναι δύσκολο να πω από τώρα πως θα παίξουμε, αλλά γνωρίζετε ήδη την φιλοσοφία μου. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για την περασμένη σεζόν γιατί η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές».

Απ’ τη μεριά του, ο Γιώργος Σπανός ανέφερε

«Καλησπέρα σε όλους. Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες συναντιόμαστε σήμερα. Πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες ασφάλειες κι ελπίζω να γυρίσετε σύντομα στα γήπεδα, γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν γίνεται να υπάρξει, να είστε γρήγορα κοντά μας για να πάμε την ομάδα μπροστά.

Όταν χωρίσαμε και χαιρετηθήκαμε πέρσι με τον κόουτς, είπαμε εις το επανιδείν. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο γρήγορα αυτή η μέρα. Το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει. Είναι μια σχέση αγάπης με τον κόουτς κι αυτό μέτρησε πολύ για να είναι σήμερα εδώ για να φτιάξουμε τον ατρόμητο και πάλι δυνατό όπως τον θέλει ο κόσμος κι εμείς. Ευελπιστώ πως με την βοήθεια του κόουτς και της κινήσεις που θα κάνουμε σαν διοίκηση θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα κοιτάει και πάλι ψηλά.

Εύχομαι να έχουμε ανάλογες επιτυχίες όπως τις δύο πρώτες χρονιές. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε τους στόχους της. Η περσινή ήταν μια δύσκολη χρονιά, πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες, ποτέ δεν κρύβομαι. Έγιναν κάποια λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εδώ είμαστε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και είμαι σίγουρος ότι ο Ατρόμητος την επόμενη χρονιά θα είναι εκείνος που θα παίρνει τα αποτελέσματα και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε μια ομάδα με πλάνο και ταυτότητα, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που πάντα είναι να μπαίνουμε στα πλέι οφ. Οι θέσεις της Ευρώπης έχουν γίνει πιο λίγες, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε στόχους. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, δεν φοβόμαστε κανέναν και θα κατέβουμε για να φτιάξουμε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και βλέψεις για ψηλά.

Εύχομαι στον κόουτς και στους συνεργάτες τους υγεία, τύχη που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα υπέρ, γνωριζόμαστε, ο ένας ξέρει τα… χούγια του άλλου. Ο κόουτς γνωρίζει πως λειτουργούμε, γνωρίζει από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο στον Ατρόμητο.Η δουλειά δεν θα είναι εύκολη, η παγκόσμια οικονομία έχει πρόβλημα, δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει το ποδόσφαιρο και ειδικά την ελληνική αγορά. Το σημαντικό για εμένα είναι η ομάδα να είναι υγιής, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να ξέρετε πως άφησα μια ομάδα με προπονητικό κέντρο, ακαδημίες… Η ομάδα αυτή απλώνει τα πόδια της μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Θέλουμε η ομάδα να είναι οικονομικά αυτάρκης, έχουμε την τεχνογνωσία, δεν ήρθαμε σήμερα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε κερδίσει με σφεντόνες! Πρέπει να έχουμε ενότητα, να είμαστε μεταξύ μας αγαπημένοι, υπάρχει μια σχέση ειλικρίνειας, δεν πρόκειται ποτέ να τάζω πράγματα που δεν μπορώ να ικανοποιήσω, είμαι 15 χρόνια εδώ δεν χρειάζομαι άλλες εξετάσεις. Εύχομαι σύντομα να περάσει και η πανδημία και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Είμαστε σε επαφές με την κυβέρνηση ώστε να βάλουμε ένα ποσοστό στα γήπεδα.

Είναι πολύ σημαντικό και για τους ποδοσφαιριστές και για εμάς. Γκολ πετυχαίνεις για να δίνεις χαρά στον κόσμο. Αν δεν τα μοιράζεσαι αυτά τα πράγματα με εκείνους που αγαπάνε την ομάδα χάνεται η μαγεία. Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα αρέσει στον κόσμο και θα είναι ο Ατρόμητος αυτός που έχει συνηθίσει ο κόσμος τα τελευταία χρόνια».

Για το αν τα λάθη που έγιναν πέρσι ήταν και στις επιλογές των προπονητών: «Δεν είμαι εδώ για να κρίνω κι ούτε θέλω να κρίνω τους προπονητές που δούλεψαν στην ομάδα, γιατί απλούστατα και οι δύο ήταν επιλογές μου. Εκ του αποτελέσματος και εκ του ποδοσφαίρου που έπαιξε η ομάδα δεν ικανοποίησε κανέναν. Από εκεί και πέρα μπορεί να έγιναν και λανθασμένες επιλογές ποδοσφαιριστών. Είναι εύκολο να ρίξουμε το ανάθεμα αριστερά και δεξιά, το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών. Πολλές φορές κάνεις σχεδιασμό που σου βγαίνει, αλλά είναι άλλες φορές που δεν σου βγαίνει. Και τις επιλογές των παικτών τις έκανε η ομάδα με την βοήθεια των προπονητών. Τα αποτελέσματα δεν μειώνουν τις επιτυχίες των δύο προπονητών στις προηγούμενες ομάδες. Συνολικό είναι το λάθος, αυτά τα λάθη πρέπει να εντοπίσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τα παιδιά από τις ακαδημίες: «Έπαιξαν αρκετά παιδιά πέρσι, ένα από τα θετικά της περσινής σεζόν. Σαφώς ο κόουτς έχει πάρει και κάποια άλλα παιδιά που θα τα αξιολογήσει. Σίγουρα είναι στόχος της ομάδας να έχει παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, Ήδη μετράμε τέσσερα παιδιά με συμμετοχές».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σήμερα 01/08: Λύσεις και αποφάσεις ανάγκης

Next Article

Σαν σήμερα δολοφονείται ο Ίωνας Δραγούμης ως αντίποινα στην απόπειρα κατά του Βενιζέλου (Ιουλιανά)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: