24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Νορβηγία – Ελλάδα 1-2: Άρεσε αρκετά αυτή η εκδοχή της Εθνικής

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Ελλάδα έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές της εμφανίσεις και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Νορβηγίας, σε φιλική αναμέτρηση.

Η Εθνική ομάδα ήθελε να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο πριν λίγες μέρες και το παιχνίδι άρχισε όντως καλά, αφού στο 13′ η εξαιρετική κάθετη του Πέλκα έφερε το 0-1 από τον Μασούρα. Στο 18′ ο Ανδρούτσος είχε σουτ που έφυγε άουτ και στο 21′ ο ίδιος παίκτης με κοντινή προσπάθεια πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική, γράφοντας το 0-2.

Αρκετά καλό, με λίγα λόγια, το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ δεν επέτρεψε στη Νορβηγία να γίνει απειλητική σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο, όμως, οι Σκανδιναβοί μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και εκμεταλλευτόμενοι και την κακή -σε σχέση με το πρώτο μέρος- εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μείωσαν σε 1-2 στο 64′ με κεφαλιά του Στράντμπεργκ μετά το κόρνερ.

Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, η Ελλάδα δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και να βγει μπροστά, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με την ομάδα του Φαν Σιπ να αντέχει στην πίεση των Νορβηγών, να κρατάει το 1-2 και να παίρνει μια φιλική νίκη ψυχολογίας.

Νορβηγία: Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Άγιερ (88′ Χάντσε-Όλσεν), Μέλινγκ (69′ Μπιόρκαν), Μίντσο (46′ Σόρλοθ), Μπεργκ (69′ Άουρσνες), Θόρσμπι (46′ Θόρστβεντ), Έντεγκααρντ, Ζακάριασεν (46′ Ράιερσον), Χάαλαντ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος (94′ Μπακάκης), Γαλανόπουλος (56′ Ζέκα), Μάνταλος (56′ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (75′ Σιώπης), Τσιμίκας, Μασούρας (56′ Τζόλης), Πέλκας (75′ Παυλίδης).



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου!

Next Article

Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ επαφής τους σκότωσε ο αυτόχειρας δράστης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: