24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποδίδει τα μέγιστα η γυμναστική

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι περιμένουν οι κόποι και ο ιδρώτας τους να αποδίδει καρπούς όταν γυμνάζονται, επιδιώκοντας να αποκομίζουν το 100% από την προσπάθειά τους.

Και εδώ έχουμε σύμμαχο την επιστήμη, που συμβάλλει με τη σειρά της σε ακόμα αποδοτικότερες τεχνικές φυσικής δραστηριότητας.

Μία από αυτές μας λέει πως το καλύτερο συνοδευτικό της γυμναστικής είναι το μασάζ. Το μασάζ μετά την άσκηση δεν είναι απλώς κάτι ωραίο, αλλά διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην ίδια τη γυμναστική.

Όπως κατέληξε σχετική μελέτη καναδικού πανεπιστημίου, το μασάζ μετά τη γυμναστική επιδρά στα γονίδια των μυϊκών κυττάρων, ωθώντας τα να μειώνουν τη φλεγμονή και να αυξάνουν τους αριθμούς των μιτοχονδρίων, τα οποία βοηθούν στην ανάκαμψη του οργανισμού μετά την άσκηση.

Το σημαντικό χαρακτηριστικό εδώ είναι ότι οι μύες δεν γυμνάζονται όσο το σώμα είναι σε φυσική δραστηριότητα, αλλά το κάνουν μεταξύ των περιόδων γυμναστικής, όσο το σώμα χαλαρώνει, επανέρχεται στους φυσιολογικούς του ρυθμούς και ανταποκρίνεται στη δραστηριότητα.

«Το μασάζ διευκολύνει πολύ αυτή τη διαδικασία», αποκάλυψε στο περιοδικό Time ο Anthony Wall, διευθυντής του American Council on Exercise.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Παιδικό πάρτι γενεθλίων: Αναμνηστικά δωράκια για τους μικρούς σας καλεσμένους

Next Article

Γυναικολόγος στη Ρόδο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 65χρονος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: