24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Survivor 4: Το πήρε ο Σάκης ο κουρέας «στον πόντο»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

O κουρέας και πρώην αθλητής Σάκης Κατσούλης επικράτησε του Ηλία Μπογδάνου στην αξιολόγηση του κοινού στον τελικό του Survivor 4.

 Ήταν ένας τελικός που τα είχε όλα εκτός από αγωνίσματα. Έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο πέρασαν μέσα σε λίγες ώρες μπροστά από τα μάτια των survivors που συμμετείχαν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού που κράτησε το Survivor 4 στην κορυφή των μετρήσεων.

Η μάχη των δυο φιναλίστ αυτή τη φορά δεν είχε στίβο μάχης, αλλά ψηφοφορία και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ήταν ντέρμπι. Ένα ντέρμπι που ανέδειξε νικητή με μικρή διαφορά  τον Σάκη Κατσούλη.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας εκτός από τις εμπειρίες που σύλλεξε από τη συμμετοχή του στο πιο σκληρό ριάλιτι έφυγε και με 100.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο Σάκης Καστούλης δεν μπήκε από την πρώτη μέσα στο Survivor αν και είχε δηλώσει συμμετοχή, αλλά η σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία επιλέχθηκε από την αρχή δημιούργησε εκρηκτική κατάσταση στο reality. 

Ο Σάκης Καστούλης είναι 30 ετών, γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Επαγγελματικά είναι κουρέας έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες. 
 



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

«Ίλιγγος» από τα έσοδα των Queen από την ταινία «Bohemian Rhapsody» – Πόσα εισπράττουν τη μέρα

Next Article

«Ίλιγγος» από τα έσοδα των Queen από την ταινία «Bohemian Rhapsody» – Πόσα εισπράττουν τη μέρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: