
Μια οικογενειακή επιχείρηση αξιοποίησε ένα τοπικό προϊόν το οποίο ταξιδεύει στο εξωτερικό σε τιμές ανάλογες της ποιότητας του. Ο Θανάσης Πολυζωίδης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, έχει εντρυφήσει στο αντικείμενο με την προσήλωση επιστήμονα. Άλλωστε τίποτε δεν προκύπτει τυχαία. Ακολουθεί τρείς καινοτομίες. Ο τοπικός σπόρος, από ποικιλία του Έβρου με κορυφαία οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, προτού συνθλιβεί μπαίνει σε […]
The post Βιολογικό σουσάμι και ταχίνι υψηλής διατροφικής αξίας appeared first on ypaithros.gr.