Η κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων έχει αυξηθεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από ερευνητές στο NYU School of Global Public Health. «Η μέση διατροφή των πολιτών στις ΗΠΑ έχει μετατοπιστεί προς μια πιο επεξεργασμένη εκδοχή. Αυτό είναι ανησυχητικό, καθώς η κατανάλωση περισσότερων υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο χρόνιων ασθενειών», […]
The post Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Η κατανάλωση τους έχει αυξηθεί επικίνδυνα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με 18χρονη μελέτη appeared first on Tromaktiko.gr.