του Γιώργου Ζακυνθινού, καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Η αμυγδαλιά είναι μία καλλιέργεια που μπορεί να αναπτυχθεί σε ποικιλία εδαφών, αλλά έχει καλύτερες αποδόσεις σε βαθιά, καλά στραγγιζόμενα και αρδευόμενα εδάφη. Απαιτεί ζεστά καλοκαίρια με χαμηλή υγρασία και αντέχει στις χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά την ανθοφορία όμως αν η θερμοκρασία πέσει στους -3οC προκαλούνται σοβαρές ζημιές. Ανάλογα […]
The post Αμυγδαλιά: Αναδιάρθρωση με αυτογόνιμες και όψιμες ποικιλίες και δημιουργία προϊόντων προστιθέμενης αξίας για να ανταποκριθεί η Ελλάδα στη ζήτηση appeared first on ypaithros.gr.