Μια φιλόδοξη πρόταση για τη δημιουργία ενός παραδοσιακού ψωμιού Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), που θα χαρακτηρίζει την Αχαΐα, κατατέθηκε από τους προέδρους της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Παναγιώτη Κουτρόπουλο, και Πατρών Νικόλαο Λιαρή. Η πρόταση συζητήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την ανάδειξη της […]
The post Αχαΐα: Πρόταση για τη δημιουργία ψωμιού ΠΟΠ appeared first on ypaithros.gr.