24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

ΑΕΚ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιαννίκη

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μία ανάσα από τον Αργύρη Γιαννίκη είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα και σύντομα, πιθανότατα και την Κυριακή (10/10), θα υπάρξει η οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το Σάββατο (9/10) υπήρξε νέα επαφή με τον Γιαννίκη και έτσι η ΑΕΚ ήρθε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο νέο της προπονητή. Οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες, αφού ο 41χρονος Ελληνογερμανός αναμένεται να πιάσει δουλειά στα Σπάτα ακόμη και απ’ τη Δευτέρα, ώστε να προετοιμάσει την ομάδα του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη βρισκόταν ψηλά στη λίστα της Ένωσης, όπως φαίνεται η επιλογή αυτή ξεχώρισε απ’ τις υπόλοιπες και πλέον προβάρει την προπονητική φόρμα των κιτρινόμαυρων.

Ο Γιαννίκης έμεινε ελεύθερος απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι, χωρίς να καταφέρει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στον πάγκο των Ηπειρωτών βρέθηκε σε 64 παιχνίδια με πολύ καλή παρουσία και απολογισμό 31 νίκες, 14 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα απ’ τα τμήματα υποδομής της Καρλσρούης, ενώ έφτασε και ως βοηθός προπονητής στην πρώτη ομάδα. Εκτός απ’ τον ΠΑΣ έχει καθίσει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Έσεν και της Άαλεν.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Λαμία-Πορφύρας 3-1: Έγραψε ιστορία στην Volley League

Next Article

Πορτογαλία – Κατάρ 3-0: Φιλική τριάρα στη βραδιά-ρεκόρ του Ρονάλντο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: