24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Αγωνία τέλος: Στις 11:00 o ανασχηματισμός

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Αγωνία τέλος: Στις 11:00 o ανασχηματισμός

Στις 11:00 ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει, τον ανασχηματισμό και τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Τέλος στα σενάρια για το αν και πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός μπαίνουν με επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Πρωθυπουργού οτι ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Τα τηλέφωνα στους νέους υπουργούς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και σε λίγη ώρα απο τώρα θα γνωρίζουμε όλες τις αλλαγές.

Στις 11:00 ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Το Υπουργικό Συμβούλιο είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη (31/8) αλλά ακυρώθηκε στη «σκιά» των ανακοινώσεων για τον ανασχηματισμό.

Ο κ. Οικονόμου θα ανακοινώσει τα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενώ, το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με τη νέα σύνθεσή του την Πέμπτη.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Γεωργιάδης: Οι υγειονομικοί που δεν θα εμβολιαστούν πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά – Το εμβόλιο δεν είναι πολιτικό ζήτημα

Next Article

Επίσημο: Στις 11 ώρα ο ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: