24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Άγριο έγκλημα στην Πιερία: Τον έκαψαν ζωντανό, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένο πισθάγκωνα

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Άγριο έγκλημα στην Πιερία: Τον έκαψαν ζωντανό, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένο πισθάγκωνα

Απίστευτης αγριότητας έγκλημα αποκαλύφθηκε στην Πιερία και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα Κατερίνης, άνδρας που είχε εξαφανιστεί και ήταν τοξικομανής, βρέθηκε καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένο πισθάγκωνα πίσω από κοιμητήριο.

Ανθρωποκτονία απίστευτης αγριότητας αποκαλύφθηκε στην Πιερία και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα Κατερίνης. Σύμφωνα και με την Αστυνομία, άνδρας βρέθηκε καμμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα και με το «pierianews.gr», περαστικός κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης γιατί ανακάλυψε ένα πτώμα πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας αυτός είχε καεί ζωντανός.

Με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πρόκειται για τοξικομανή 45 ετών, κάτοικο της Καλλιθέας, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανισθεί από το βράδυ της Δευτέρας (14/06). Την έρευνα για τα αίτια του απεχθούς αυτού εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Άνδρας βρέθηκε καμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι

Next Article

Με ΦΠΑ πλέον οι παραγγελίες από το εξωτερικό

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: