24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Άλεκ Μπάλντουιν: Είχε εκπυρσοκροτήσει ξανά το όπλο, καταγγελίες για τα πρωτόκολλα ασφαλείας – Ποιον κατηγορούν (βίντεο)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Άλεκ Μπάλντουιν: Είχε εκπυρσοκροτήσει ξανά το όπλο, καταγγελίες για τα πρωτόκολλα ασφαλείας - Ποιον κατηγορούν (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τον Άλεκ Μπάλντουιν, είχαν προηγηθεί και άλλα περιστατικά εκπυρσοκρότησης όπλου στα γυρίσματα της ταινίας, ωστόσο ελεύθερος αφέθηκε ο διάσημος σταρ που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρόνη διευθύντρια φωτογραφίας.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ένα έμπειρο μέλος του πληρώματος είπε στην εφημερίδα ότι «υπήρχε σοβαρή έλλειψη συναντήσεων ασφαλείας στα γυρίσματα». Μάλιστα πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο όπλο να εκπυρσοκρότησε κατά λάθος δύο φορές το Σάββατο και μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα ο υπεύθυνος των prop, ο οποίος διαχειρίστηκε το όπλο που σκότωσε την 42χρονη στην ταινία του Aλεκ Μπάλντουιν, κλήθηκε για κατάθεση από τους αστυνομικούς, έπειτα από διαμαρτυρία του συνδικάτου εργαζομένων στον χώρο του θεάματος για τις συνθήκες εργασίας.

Σύμφωνα με τη NY Post, ο εργαζόμενος, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, προσελήφθη για να αντικαταστήσει μέλος της ένωσης.

Μια άλλη πηγή που ενημερώθηκε για την κατάσταση είπε στην NY Post ότι ένα συνεργείο συνδικαλισμένων εργαζομένων είχε αποχωρήσει από το πλατό της ταινίας στο Bonanza Creek Ranch κοντά στη Σάντα Φε, την Πέμπτη το πρωί λόγω κακών πρωτοκόλλων ασφαλείας, προτού ο 68 ηθοποιός, πυροβολήσει με το όπλο αργότερα εκείνη την ημέρα.

Σε μια ηχογράφηση του 911 που έλαβε το TMZ, μια γυναίκα που αυτοπροσδιορίζεται ως επιβλέπων σεναρίου της ταινίας ακούγεται να κατηγορεί για το δυστύχημα κάποιον του οποίου το όνομα φυσικά δεν ακούγεται «Εντάξει, αυτός ο γ… που με φώναξε στο μεσημεριανό γεύμα ρωτώντας για αναθεωρήσεις, αυτός ο μ….», λέει, προφανώς σε κάποιον που βρίσκεται κοντά. «Τον είδες να σκύβει πάνω από το γραφείο μου και να μου φωνάζει; Υποτίθεται ότι ελέγχει τα όπλα. Είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη» προσθέτει.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ – Την παρέδωσε ο νονός της Βιν Ντίζελ

Next Article

Λύματα Θεσσαλονίκης: Στο «κόκκινο» ξανά το ιικό φορτίο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: