24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Άλωσε» το «King Power» και επέστρεψε στην 5άδα η Άρσεναλ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
«Άλωσε» το «King Power» και επέστρεψε στην 5άδα η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού εξαιρετικό ποδόσφαιρο κέρδισε την Λέστερ με 2-0 εκτός έδρας και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γκάμπριελ στο 5′ και ο Σμιθ Ρόου στο 18′ οι σκόρερ για την ομάδα του Αρτέτα.

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, η Άρσεναλ κατάφερε να υπερκεράσει με σκορ 2-0 το εμπόδιο της Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ Στάντιον», σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Premier League.

Από κόρνερ του Μπουκαγιό Σακά, ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Στο 18’ η πίεση των «κανονιέρηδων» απέδωσε, με τον Εμίλ Σμιθ Ρόου να κερδίζει με σουτ τον Κάσπερ Σμάιχελ για το 0-2. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι «αλεπούδες» πίεσαν ασφυκτικά, αλλά ο Άαρον Ράμσντεϊλ «κατέβασε τα ρολά», πραγματοποιώντας μια εκπληκτική διπλή επέμβαση στο 43’.

Τζέιμι Βάρντι, Γιούρι Τίλεμανς και Τζέιμς Μάντισον απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο για τη Λέστερ που γνώρισε την ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (από δύο νίκες και ισοπαλίες). Για την Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα ήταν η πέμπτη νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της (ισόπαλα τα άλλα δύο).

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Καρμπόβνικ: «Έχω μεγάλη δίψα να αγωνιστώ ξανά για τον Ολυμπιακό»

Next Article

Πινγκ Πονγκ: Κυριακή το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού της Α1 γυναικών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: