Συμβαίνει τώρα

Ανανέωση για το Honda CRF450RX

Ακολουθώντας τη motocross εκδοχή, CRF450R, το CRF450RX ανανεώνεται από τη Honda με ιδιαίτερη έμφαση στη δύναμη που προέρχεται από τον κινητήρα, καθώς επίσης και στα ηλεκτρονική βοηθήματα, με κύριο το τριών σταδίων Launch Control της HRC, ενώ δεν λείπουν και οι αναβαθμίσεις όσον αφορά στη στιβαρότητα της μοτοσυκλέτας. Το πλαίσιο διακρίνεται για την αυξημένη του ακαμψία, ενώ οι νέες αναρτήσεις και το τιμόνι της Renthal συμβάλουν τα μέγιστα στο «στήσιμο» της νέας μοτοσυκλέτας.

Το 2017, η Honda παρουσίασε το ολοκαίνουριο τότε cross country με την ονομασία CRF450RX. Μια μοτοσυκλέτα που είχε τις καταβολές της στο «παντοδύναμο» CRF450R –καθώς και ένα μεγάλο μέρος των εξαρτημάτων της, το οποίο ήταν για εκείνη τη χρονιά το πρώτο εντελώς νέο motocross της Honda εδώ και πολλά χρόνια…

Έτσι, με το δυνατό κινητήρα της CRF450R, το νέο CRF450RX είχε τη δυνατότητα να προσφέρει στον αναβάτη του τη δύναμη που χρειαζόταν για να περάσει από οπουδήποτε με ευκολία, ενώ την ίδια στιγμή ενέπνεε σιγουριά και ήταν πολύ ευκολότερο στη χρήση, σε σχέση με ένα σκληροτράχηλο motocross.

Για το 2019, το CRF450R ανανεώθηκε με έμφαση στις αναβαθμίσεις της HRC και το CRF450RX ακολουθεί, δίνοντας έμφαση στο να γίνει μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα που θα μπορεί να κινηθεί γρήγορα εκτός δρόμου, ακόμα και σε πολύ δύσκολα κομμάτια, αλλά να παραμένει εύχρηστη και να μην κουράζει τον αναβάτη της ακόμα και μετά από πολυετή συμβίωση.

Το κεντρικό σημείο ανάπτυξης στο νέο CRF450RX είναι ο κινητήρας, όπου οι μηχανικοί έδωσαν την περισσότερη προσοχή με στόχο την άντληση ακόμα περισσότερης αλλά διαχειρίσιμης δύναμης. Το τριών σταδίων Launch Control της HRC είναι μια προσθήκη που στόχο έχει να βοηθήσει τον αναβάτη στις εκκινήσεις του, από τον αρχάριο έως τον πιο έμπειρο, ενώ η χαρτογράφηση του κινητήρα έχει τροποποιηθεί έτσι ώστε να ακολουθεί διαφορετική καμπύλη ανάλογα με την επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο, αυξάνοντας στο μέγιστο την απόδοση.

Το αλουμινένιο πλαίσιο διαθέτει πλέον αυξημένη ακαμψία, όπως και το «ψαλίδι», ενώ σε συνδυασμό με τις 49 χλστ. μπουκάλες της εμπρός ανεστραμμένης ανάρτησης της Showa, προσφέρουν ακόμα περισσότερη πληροφόρηση και ασφάλεια στον αναβάτη.
The post Ανανέωση για το Honda CRF450RX appeared first on AutoMoto.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Κορυφαία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης: