24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ανελκά για Μέσι: “Δεν είναι ο Νο 1 στην επίθεση της Παρί, πρέπει να σέβεται τον Εμπαπέ”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε με τυμπανοκρουσίες στο Παρίσι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια και επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να γίνει το πρώτο βιολί στην νέα του ομάδα.

Κάτι που θεωρείται φυσιολογικό από τη στιγμή που στην ομάδα του Ποτσετίνο υπάρχουν αρκετές σπουδαίες προσωπικότητες, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Νικολά Ανελκά, ο Μέσι θα πρέπει να συνηθίσει αυτή την κατάσταση καθώς δεν είναι τώρα αυτός το επίκεντρο της ομάδας, από τη στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο Νο 1 παίκτης στη γραμμή κρούσης των Παριζιάνων.

“Ο Εμπαπέ θα πρέπει να ηγηθεί της επίθεσης επειδή είναι ο Νο 1. Ο Μέσι ήταν στην Μπαρτσελόνα, τώρα όμως θα πρέπει να βοηθάει τον Εμπαπέ.

Είναι εδώ και πέντε χρόνια στον σύλλογο και ο Μέσι θα πρέπει να τον σέβεται”, τόνισε σε συνέντευξή του στην Parisien ο Γάλλος παλαίμαχος στράικερ, που την ίδια ώρα πάντως θεωρεί πως ο Ποτσετίνο δεν μεταχειρίζεται όπως θα έπρεπε τον Μέσι.

“Ένας επιθετικός χρειάζεται τον προπονητή του να του δείχνει εμπιστοσύνη και αυτό δεν γίνεται κάνοντάς τον αλλαγή (σ.σ. στο ματς με την Λιόν) Ο Ποτσετίνο θα έπρεπε να τον στηρίξει, ειδικά από τη στιγμή που ήταν το πρώτο του παιχνίδι στο Παρκ Ντε Πρενς”.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Λιόλιος: “Φάρος για την επόμενη γενιά ο Αντετοκούνμπο, μίλησα με Γκάλη και Γιαννάκη”

Next Article

Προμηθέας Πάτρας: Το «στολίδι» της Πάτρας με νέο προπονητή και ίδιους στόχους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: