24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Αντετοκούνμπο: «Να απολαύσουμε το Game 7» (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ιδιαίτερα… χαλαρός εμφανίστηκε στην Συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αντετοκούμπο, τονίζοντας πως τα «ελάφια» θα πρέπει να απολαύσουν το τελευταίο ματς της σειράς. 

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Βοστώνη και πλέον η σειρά θα οδηγηθεί σε 7ο παιχνίδι στην έδρα των Σέλτις. Ο «Greek Freak» ωστόσο, μόνο αγχωμένος δεν εμφανίστηκε μετά το ματς.

 

Αναλυτικά ο Γιάννης δήλωσε:

Για την εμφάνιση του Τζέισον Τέιτουμ, που τελείωσε τον αγώνα με 46 πόντους: “Ήταν απίστευτος. Έβαλε δύσκολα σουτ, πήγε στα σημεία του, πρέπει να του αποδώσουμε τα εύσημα. Οδήγησε την ομάδα του στην νίκη, έβαλε πολλά δύσκολα σουτ. Σε αρκετές περιπτώσεις ως ομάδα κάναμε καλή δουλειά πάνω του, τον μαρκάραμε σωστά, αλλά έβαλε τα σουτ και το σεβόμαστε αυτό, έπαιξε απίστευτα”.

Για το πώς επηρέασε το αμυντικό πλάνο των Μπακς ότι οι Σέλτικς επιχείρησαν συνολικά 43 τρίποντα: “Αισθανθήκαμε από νωρίς ότι θα σουτάρουν πολλά τρίποντα και έπρεπε να μαρκάρουμε στην περιφέρεια. Το θέμα ωστόσο ήταν ότι βρήκαν γενικά τρόπους να διασπάσουν την άμυνά μας με το να πηγαίνουν προς το καλάθι και να δημιουργούν καταστάσεις. Έβαλαν κάποια τρίποντα, αλλά πιστεύω ότι παίξαμε καλή άμυνα”.

Για το Game 7 και τι σκέφτεται που θα πάνε στην Βοστώνη: “Παλιό, καλό Game 7. Πανέμορφο. Απλώς θα πρέπει να πας να απολαύσεις το παιχνίδι. Δεν ξέρεις αν θα έχεις ξανά την ευκαρία να αγωνιστείς σε Game 7. Μόλις ρώτησα τον Μάθιους – που έχει παίξει πάνω από 10 χρόνια στο NBA – αν έχει βρεθεί σε Game 7 και δεν έχει βρεθεί. Δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο, πρέπει να απολαύσουμε το παιχνίδι, να βγούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ελπίσουμε ότι θα μπούμε σε τέτοια θέση ώστε να νικήσουμε. Αν το κάνουμε, καλώς. Αν όχι, η προσπάθειά μας θα είναι εκεί”.

Για το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν νικήσει από 2 φορές στην έδρα του αντιπάλου και αν σκέφτεται ότι απλώς οι Μπακς πρέπει να εστιάσουν στα δυνατά τους σημεία: “Πρέπει απλώς να παίξουμε καλό μπάσκετ. Έχουμε παίξει καλό μπάσκετ και οι δύο ομάδες ανά διαστήματα. Έχουμε νικήσει από δύο φορές στην έδρα του αντιπάλου. Game 7 baby, πρέπει απλώς να παίξουμε καλό μπάσκετ”.

Για το τι του άρεσε όταν οι Μπακς έπαιζαν άμυνα με αλλαγές πάνω στον Τέιτουμ: “Νομίζω ότι δεν γίνεται να παίξεις όλο το παιχνίδι τέτοια άμυνα. Οι Σέλτικς έχουν έξυπνους παίκτες και θα προσαρμοστούν αν το κάνουμε αυτό. Πρέπει να παίζουμε διαφορετικές άμυνες, άλλες φορές να κάνουμε double-team, άλλες φορές να δίνουμε βοήθειες, ώστε να τους υποχρεώσουμε να σκέφτονται περισσότερο. Θα δούμε VIDEO και θα δούμε τι να κάνουμε για να προσαρμοστούμε”.

Για την εμφάνιση του Πατ Κόνατον και κάποια τελειώματά του: “Ήταν υπέροχα, όλα τα τελειώματά του ήταν υπέροχα”.

Για το τι καινούριο μπορούν να παρουσιάσουν οι Μπακς ή οι Σέλτικς στο Game 7: “Προσωπικά δεν ξέρω, θα δω VIDEO αύριο και θα το σκεφτώ. Έχουμε σπουδαία μυαλά στην ομάδα που θα μας πουν τι να κάνουμε μέσω των αναλυτικών στατιστικών. Για εμένα το θέμα είναι απλώς να βγω να παίξω, να ηγηθώ της ομάδας όπως μπορώ. Θέλω οι συμπαίκτες μου να περάσουν καλά και να απολαύσουν την στιγμή. Ό,τι και να γίνει, θα ωριμάσουμε από αυτό. Θυμάμαι ότι το 2018 πήγαμε στην Βοστώνη για το Game 7 και μάθαμε την ατμόσφαιρα και τι να κάνουμε όταν η μπάλα είναι βαριά. Ό,τι και να γίνει, μετά το παιχνίδι θα γίνεις καλύτερη ομάδα. Αν προκριθούμε στον επόμενο γύρο, σπουδαία, το ελπίζω, θα παίξουμε σκληρά. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα μάθουμε από αυτό και θα γίνουμε καλύτεροι.

Για εμένα το νόημα είναι να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς φόβο. Δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες, αλλά παίζουμε χωρίς τον Μίντλετον σε όλη την σειρά και πιστεύω ότι ως ομάδα τα έχουμε δώσει όλα και στα έξι παιχνίδια. Σε κανένα από αυτά τα παιχνίδαι της σειράς δνε γύρισα σπίτι σκεπτόμενος ότι δεν τα δώσαμε όλα. Η προσπάθειά μας είναι πάντα εκεί και ελπίζω να έχουμε ενέργεια στο Game 7, να έχουμε λίγη τύχη και να νικήσουμε”.

Το άρθρο Αντετοκούνμπο: «Να απολαύσουμε το Game 7» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σούπερ Λιγκ: Η Ευρώπη περνάει από το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Next Article

Άκης Πετρετζίκης: Ψάρι στο αλάτι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: