24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ανθή Βούλγαρη: Η συμβουλή στην Κατερίνα Καινούργιου – «Αν δεν έρθουν κάποια πράγματα, σημαίνει ότι…»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ανθή Βούλγαρη μετρά πλέον αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Κωνσταντινίδη. Η δημοσιογράφος, αποχαιρέτησε σήμερα τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με ένα baby shower πάρτι.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, η δημοσιογράφος μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο βγήκαν ζωντανά στην εκπομπή “Super Κατερίνα” στον Alpha. Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως η διαίσθησή της είναι πως το μωρό είναι αγοράκι.

«Λέω έχεις γενέθλια χθες και φαντάζεσαι να έρθει ο γιος σου την ίδια ημέρα; Εγώ είπα τι διαισθάνομαι, καλότυχο να είναι» της είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εσύ το γιο τον έχεις δέσει; Το λες από την πρώτη ημέρα! Δεν ξέρω αν είναι γιος» απάντησε η παρουσιάστρια του Mega.

Η συμβουλή της Ανθής Βούλγαρη στην Κατερίνα Καινούργιου

«Επειδή τα έχουμε ξαναπεί και ξέρω ότι και εσύ ότι το θες πολύ, όλα έρχονται στην ώρα τους. Αν δεν έρθουν κάποια πράγματα σημαίνει ότι δεν ήταν η ώρα τους, δεν χρειάζεται άγχος, χρειάζεται πάνω από όλα ψυχραιμία και πολλή αγάπη και κατανόηση. Το θέμα είναι ο περίγυρος να μην πιέζει τις γυναίκες και τα ζευγάρια» τόνισε η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη έχει μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη που δεν ήρθε εύκολα στη ζωή της. «Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα αρκετά με εξωσωματικές. Τελικά, ο Θεός μου έδωσε το δώρο φυσιολογικά… Μην πιέζετε και καταπιέζετε τις γυναίκες για το πότε και αν θα κάνουν παιδί… Έχει τύχει να μου γίνει ερώτηση και να έχω πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που δεν ήταν θετικά… Αυτό που με τσάντιζε πάρα πολύ είναι που αν δεν έχεις παιδί σε κάνουν να νιώθεις άχρηστη… Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει τόση πίεση… Έχω χάσει το μέτρημα στις εξωσωματικές. Έκανα τρεις ή τέσσερις», είχε εξομολογηθεί η Ανθή Βούλγαρη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Buongiorno”.

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς είχαμε στο πρόγραμμα να μπούμε πάλι στη διαδικασία μέσα στο καλοκαίρι, για τελευταία φορά. Αλλά ήρθε φυσιολογικά… Δεν είναι μόνο για τη γυναίκα ψυχοφθόρο, είναι και για τον άντρα. Και όταν ο άντρας δεν είναι υποστηρικτικός ή δε μπορεί να αντέξει, γιατί αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα στο ζευγάρι, είναι μια κατάσταση περίεργη… Ο κοινός παρονομαστής είναι ότι είναι μια περίοδος πραγματικά δύσκολη, κρίσιμη, όπως θες πες το, με πολλή αγωνία.

Είμαι πολύ τυχερή γιατί ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος… Πολλές φορές κάνεις και σκέψεις ότι μήπως αν δε μπορώ να του χαρίσω ένα παιδί είναι καλύτερο να χωρίσουμε. Του το είχα πει… Είχα πιεστεί πάρα πολύ… Όταν μια σχέση έχει γερές βάσεις όλα λύνονται» είχε αναφέρει η Ανθή Βούλγαρη.

The post Ανθή Βούλγαρη: Η συμβουλή στην Κατερίνα Καινούργιου – «Αν δεν έρθουν κάποια πράγματα, σημαίνει ότι…» appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει στο Deus Θεσσαλονίκης

Next Article

Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες δώρου για τον αγαπημένο σας σκύλο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: