24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Από τον Πανταζή στο 5G – Oι πρωταγωνιστές του χιουμοριστικού σποτ που έγινε viral στην ΕΡΤ (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Όταν το χιούμορ γίνεται μέσο επικοινωνίας, εν καιρώ πανδημίας, τα κοινωνικά μηνύματα που περνούν στον κόσμο είναι πιο άμεσα. Η Μαρία Μαϊνωλά και ο Μανώλης Στεφανάκης μίλησαν στην ΕΡΤ για το χιουμοριστικό βίντεο που δημιούργησαν για τον εμβολιασμό, συνδέοντας τον Λευτέρη Πανταζή με το 5G.

«Είναι η… Σοφία Λόρεν της Κρήτης. Είναι εκπληκτική. Έχει έναν χαρακτήρα μοναδικό και ήταν πολύ εύκολο να επιλεχθεί για το σποτάκι», δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις», ο δημιουργός του viral βίντεο, Μανώλης Στεφανάκης, που έγινε σε συνεργασία με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Από την πλευρά της η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια δήλωσε στην ΕΡΤ πώς όλο το χωριό, στην Πηγή Ρεθύμνου, χάρηκε με τη δημοσιότητα. «Αν και δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα το εμβόλιο γιατί είμαι αλλεργική σε φάρμακα, αποφάσισα να το κάνω τώρα στον κ. Στεφανάκη. Πρέπει όλος ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο για να γλιτώσουμε από αυτή την αρρώστια».

Φαρμακοποιός στο επάγγελμα ο κ. Στεφανάκης συνεργάστηκε με το Δήμο Ρεθύμνου για να περάσει μέσα από το χιούμορ ένα δυνατό μήνυμα. Και το πέτυχε αν κρίνει κανείς την ανταπόκριση του κόσμου.

Ρεπορτάζ: Σοφία Θεοδωράκη / ΕΡΤ

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πολύ υψηλός και την Τρίτη ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές

Next Article

ΠΟΥ: Να καθυστερήσει η τρίτη δόση για να προηγηθούν οι χώρες με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: