24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Άρης: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση του Μούτο για την επίθεση

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η εξεύρεση ενός σέντερ φορ αποτελεί διακαή πόθο στον Άρη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό στην επίθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο πρόσωπο του 29χρονου διεθνή Ιάπωνα επιθετικού, Γιοσινόρι Μούτο.

Ο Ιάπωνας που έχει παίξει σε Premier League, Bundesliga και La Liga συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Άκης Μάντζιος ο οποίος έχει δώσει τη συγκατάθεση του για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μούτο ανήκει στη Νιουκάστλ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 αλλά οι Άγγλοι αναμένεται να τον αφήσουν ελεύθερο και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη.

Ο 29χρονος φορ έπαιζε μέχρι το 2015 στην πατρίδα του με την Τόκιο FC, στην οποία είχε 61 συμμετοχές και 26 γκολ. Η Μάιντς τον έφερε στην Ευρώπη έναντι 2,8 εκατ, ευρώ, με 72 συμμετοχές, 23 γκολ και 11 ασίστ μέχρι το 2018. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς η Νιουκάστλ έβγαλε από τα ταμεία της 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά η επένδυσή της δεν απέδωσε (28 συμμ. 2 γκολ).

Ο Μούτο αγωνίστηκε πέρυσι στην Εϊμπάρ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νιουκάστλ, έχοντας μόλις ένα γκολ σε 26 συμμετοχές.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον δικό του Ινσίνιε

Next Article

Ο 14χρονος Hugo Millan έχασε τη ζωή του στην Aragon

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: