24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Άρσεναλ: Φωτογραφήθηκε με τις στάχτες του παππού του ο Ράμσντεϊλ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Άρσεναλ απέκτησε το βράδυ την Παρασκευής (20/8) τον Άαρον Ράμσντεϊλ, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να βάζει στα ταμεία της από αυτή τη μεταγραφή 30 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος Άγγλος κίπερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Gunners (δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι του 2025) και στο εξής θα αγωνίζεται κάτω από τα γκολπόστ του αγγλικού συλλόγου. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο νεαρός τερματοφύλακας φωτογραφήθηκε ως παίκτης πλέον της Άρσεναλ.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί όμως, είναι ότι ο Ράμσντεϊλ επέλεξε να έχει μαζί του τις στάχτες του παππού, τις οποίες δεν αποχωρίστηκε ούτε τη στιγμή της φωτογράφισης. Μάλιστα, κάτι παρόμοιο κάνει και ο μπαμπάς του παίκτη, ο οποίος τις κουβαλάει μαζί του σε κάθε αγώνα που παρακολουθεί.

Ο παππούς του Ράμσντεϊλ έφυγε από τη ζωή, προτού ο 23χρονος γεννηθεί. Ο Άγγλος στις δηλώσεις του μίλησε γι’ αυτό τονίζοντας: Την ημέρα που η μαμά μου ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε μένα ήταν η μέρα που πέθανε. Τον έλεγαν Ρον και ήταν από το Μπλόξγουιτς στο Μπέρμιγχαμ και οι άνθρωποι συνήθιζαν να λένε: “Ω, θα δούμε τον Ρον μας”.

Όταν πετάξαμε τη στάχτη του, ο πατέρας μου κράτησε λίγη από αυτή. Τη φέρνει στους αγώνες και έτσι έχει μια φωτογραφία μαζί του στα γήπεδα.

Είπα όσο ήμουν στο αυτοκίνητο σήμερα το πρωί ότι δεν θα την έπαιρνα, αλλά ήταν μία όμορφη χειρονομία. Θα ήταν ποδοσφαιριστής αν του το επέτρεπε ο μπαμπάς του και θα ήταν τερματοφύλακας, οπότε υπάρχουν λίγες συνδέσεις μεταξύ μας. Ο πατέρας μου τον παίρνει παντού. Τον κρατάει κοντά στην καρδιά του”, αποκάλυψε ο νεαρός κίπερ.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τζένη Καζάκου: Η φώτο της με μαγιό έριξε το instagram – Απίστευτη σιλουέτα!

Next Article

Corriere Dello Sport: “Προτεραιότητα της Νάπολι ο Ζαϊντού Γιουσούφ για τα χαφ, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τον Μανωλά”

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: