24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ashton Kutcher και Mila Kunis συγκεντρώνουν οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μετά τους Ryan Reynolds και Blake Lively, οι ηθοποιοί Ashton Kutcher και Mila Kunis βοηθούν στην ενίσχυση των Ουκρανών πολιτών και ήδη έχουν συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι ξεκίνησε εκστρατεία βοήθειας στο GoFundMe για να υποστηρίξει όσους βρίσκονται σε εμπόλεμες περιοχές. Η Mila είναι άκρως ευαισθητοποιημένη με το ζήτημα καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία και μετακόμισε στις ΗΠΑ σε ηλικία επτά ετών με την οικογένειά της. Ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής για να μάθει αγγλικά και λίγα χρόνια αφότου έφτασε στην Αμερική, απέκτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο That 70s Show.

Ryan Reynolds και Blake Lively δωρίζουν ένα εκατ. δολάρια στους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια και λίγες μόνον ώρες από την έναρξη της εκστρατείας «Stand With Ukraine» κατάφεραν να εξασφαλίσουν δωρεές τριών εκατομμυρίων δολαρίων. Οι πόροι που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Airbnb.org – το οποίο βοηθά ανθρώπους σε κρίση να βρουν στέγη – και στο Flexport.org το οποίο συνεισφέρει στην παροχή παγκόσμιας βοήθειας.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram του Kutcher, η Kunis αναφέρει: «Ήρθα στην Αμερική το 1991 και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα. Περήφανη Αμερικανίδα. Λατρεύω όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου. Αλλά σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε νιώθω περήφανη που είμαι Ουκρανή». Ο Ashton πρόσθεσε, «και ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανος που είμαι παντρεμένος με Ουκρανή».

«Γεννήθηκα στο Chernivtsi της Ουκρανίας το 1983. Οι Ουκρανοί είναι περήφανοι και γενναίοι άνθρωποι που αξίζουν τη βοήθειά μας αυτές τις στιγμές που έχουν ανάγκη. Αυτή η άδικη επίθεση στην Ουκρανία και την ανθρωπότητα γενικότερα είναι καταστροφική και ο ουκρανικός λαός χρειάζεται την υποστήριξή μας» υποστήριξε η Mila στη δήλωσή της.

«Ενώ γινόμαστε μάρτυρες της γενναιότητας των Ουκρανών, γινόμαστε επίσης μάρτυρες του αφάνταστου βάρους εκείνων που επέλεξαν την ασφάλεια. Αμέτρητοι άνθρωποι έχουν αφήσει πίσω τους όλα όσα γνωρίζουν και αγαπούν για να αναζητήσουν καταφύγιο. Χωρίς να έχουν τίποτα άλλο εκτός από όσα μπορούν να μεταφέρουν, οι Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν ανάγκη από στέγη και προμήθειες αμέσως» συμπλήρωσε η ηθοποιός.
 

 

The post Ashton Kutcher και Mila Kunis συγκεντρώνουν οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Εβδομαδιαίες Αισθηματικές προβλέψεις 07/03 έως 13/03: Αισθήσεις και ψευδαισθήσεις!

Next Article

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης εξομολογείται: «Πήγα για πλύση στομάχου και από λάθος νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: