24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Athens Golden Cup: Τα ζευγάρια των ημιτελικών στις γυναίκες

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Στην τελική φάση του τουρνουά οδηγούνται οι Αγριοδήμου/Καραγκούνη – Καλαμαρίδου/Μαναβή και Αντωνακάκη/Περδικάκη – Σαμπάτη/Χριστοδούλου.

Οι Ηλέκτρα Αγριοδήμου/Δήμητρα Καραγκούνη – Μυρτώ Καλαμαρίδου/Δήμητρα Μαναβή και Γεωργίνα Αντωνακάκη/Ιωάννα Περδικάκη – Ιφιγένεια Σαμπάτη/Χρυσάνθη Χριστοδούλου είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Athens Golden Cup.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/6 στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκαν οι προημιτελικοί αγώνες γυναικών, με τους δύο από τους τέσσερις να κρίνονται στο τάι μπρέικ. Στον πρώτο προημιτελικό Αγριοδήμου/Καραγκούνη αν και πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 21-10 κόντρα στις Μάτιου/Χαντζή, έχασαν το δεύτερο στις λεπτομέρειες (22-20) και προκρίθηκαν από την διαδικασία του τάι μπρέικ επικρατώντας με 15-11.

Στον δεύτερο προημιτελικό, Καλαμαρίδου/Μαναβή χρειάστηκαν 47 λεπτά για να αποκλείσουν την Σακελλαρίδη και την Χρυσομάλλη, ενώ στον τρίτο κατά σειρά προημιτελικό αγώνα, οι Κρητικές Αντωνακάκη/Περδικάκη άφησαν εκτός συνέχειας τις Αθηναίες Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη με 2-1 (21-18, 19-21, 15-11) μετά από αναμέτρηση που διήρκησε μία ώρα.

Στον τελευταίο προημιτελικό, η Σαμπάτη με τη Χριστοδούλου που ξεκίνησαν από το Νο17 των προκριματικών, απέκλεισαν με 2-0 (21-15, 21-16) σετ τις Αμερικανίδες Έριν Μάλεσιτς/Μαλίνα Τερέλ.

Οι ημιτελικοί αγώνες θα ξεκινήσουν αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Το άρθρο Athens Golden Cup: Τα ζευγάρια των ημιτελικών στις γυναίκες εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

NBA: Οι παίκτες των Μπόστον Σέλτικς φόρεσαν μπλουζάκια με qr code για την Μπρίτνι Γκράινερ

Next Article

«Καθάρισε» εύκολα τον Προμηθέα και περιμένει στους τελικούς

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: