Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Και μπορούν να μαγειρευτούν με αμέτρητους τρόπους. Άλλες λιγότερο υγιεινές… για παράδειγμα τηγανητά, κι άλλες πιο υγιεινές… για παράδειγμα βραστά. Έχουν λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το […]
The post Αυγά: Πώς γίνονται πιο υγιεινά appeared first on Tromaktiko.gr.