24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Bella Hadid: Ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου μέσα σε νοσοκομείο

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Οι θαυμαστές της Bella Hadid ανησύχησαν όταν το διάσημο μοντέλο, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την 26χρονη Bella Hadid με την πλάτη στον φακό γεμάτη επιδέσμους, με μελανιασμένα πόδια και μία σύριγγα με αίμα.

Credit: Bella Hadid/ Instagram

Αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία που το μοντέλο βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο οι θαυμαστές της πιθανολογούν ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της ή πρόκειται για κάποια θεραπεία.

Στο παρελθόν, είχε μιλήσει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς πάσχει από τη νόσο του Lyme. Πρόκειται για μια βακτηριακή λοίμωξη που προκαλείται από το δάγκωμα μολυσμένου τσιμπουριού και αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η νοσηλεία της σχετίζεται με την ασθένεια.

Credit: Bella Hadid/ Instagram

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν το Σάββατο στη Σάντα Μόνικα. Η Bella Hadid βρέθηκε κανονικά στο πλατό για την προγραμματισμένη της φωτογράφιση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάποιο πρόβλημα υγείας. Εκπρόσωποι των ξένων μέσων ενημέρωσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της για μια δήλωση. Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

The post Bella Hadid: Ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου μέσα σε νοσοκομείο appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

H Ιωάννα Τούνη μοιράζεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Next Article

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Μετά το metoo, μου λύθηκε η απορία γιατί δεν έκανα καριέρα»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: