24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ben Affleck: Αυτο-τρολάρεται για το “δυστυχισμένο” ύφος του – “Έτσι μ’ έφτιαξε ο Θεός”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Ben Affleck αστειεύτηκε ότι ο κόσμος τον έχει παρεξηγήσει και τον θεωρεί δυστυχισμένο για το ύφος που έχει σε δημόσιες εμφανίσεις του.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο σταρ σημείωσε χαρακτηριστικά: “Έχω μια πολύ δυστυχισμένη, ξεκούραστη όψη” είπε ο Ben Affleck, ο οποίος έγινε meme για το ύφος του στα Grammys στο πλευρό της συζύγου του, Jennifer Lopez.

Ο Ben, θέλοντας να αποδείξει τη δική του θεωρία, επέδειξε τόσο το ικανοποιημένο, όσο και το χαρούμενο ύφος του και έμοιαζε το ίδιο βαριεστημένος.

“Έτσι μ’ έφτιαξε ο Θεός. Δεν μπορείς να με τιμωρήσεις γι’ αυτό” δικαιολογήθηκε. Ο Jimmy αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που υπήρξε στα Grammys, λέγοντας αρχικά στον σταρ ότι φαινόταν αμήχανος ακόμη και στο δικό του χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Φάνηκε ότι δεν ήσουν τόσο ενθουσιασμένος για το πάρτι όσο όλοι οι άλλοι”, είπε ο Jimmy. “Αυτή είναι μια κοινή παρανόηση για μένα”, είπε ο Ben.

Ο Jimmy είπε ότι αυτό οφειλόταν στο πρόσωπό του και του υπενθύμισε ότι όταν μπήκε τα Χριστούγεννα στο πάρτι το πρώτο πράγμα που του είπε ο Ben ήταν πόσο κόστιζε το δέντρο. “Γίνομαι σαν εκείνον τον γέρο“, είπε ο Ben.

The post Ben Affleck: Αυτο-τρολάρεται για το “δυστυχισμένο” ύφος του – “Έτσι μ’ έφτιαξε ο Θεός” appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Next Article

Πώς επηρεάζει η αλλαγή ώρας τον οργανισμό σας;

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: