24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Champions League: Η Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού έχει όσους βαθμούς δεν έχουν μαζί Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ίντερ και Μίλαν

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Σέριφ πάγωσε το Σαντιάγο Μπερναμπέου το βράδυ της Τρίτης (28/9) και πέτυχε ένα ιστορικό διπλό αφού επικράτησε της Ρεάλ με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κατέβασε ρολά, πραγματοποίησε δέκα επεμβάσεις, καθώς δέχθηκε μόνο ένα γκολ και αυτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπενζεμά και πήρε τη σταχτοπούτα Σέριφ από το χέρι, οδηγώντας την στη νίκη.

Κάπως έτσι, οι Μολδαβοί έκαναν το 2 στα 2 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έφτασαν τους έξι βαθμούς. Αυτό που αξίζει όμως, να σημειωθεί είναι πως η Σέριφ έχει τόσους βαθμούς, όσους δεν έχουν μαζί οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Ίντερ, οι οποίες αθροιστικά μετρούν μόλις τέσσερις βαθμούς. Τρεις έχουν οι “μερένγκες”, έναν βαθμό οι πρωταθλητές Ιταλίας, ενώ στο μηδέν βρίσκονται οι “μπλαουγκράνα” και οι “μιλανέζοι”.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Δίκη για βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε ότι έφτασε στο δικαστήριο η δράστις

Next Article

Γουέστμπρουκ για Ντέιβις: “Μοναδικός στο είδος του, κανείς άλλος στο ύψος του δεν μπορεί να κάνει όσα αυτός”

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: