24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

CK Jeans: Το neon στα καλύτερά του!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Είναι το neon εκτός μόδας; Όχι δεν είναι! Ειδικά αν πρόκειται για τη νέα Calvin Klein Jeans συλλογή και ξέρετε να το κάνετε σαν την Loenie Hanne. Και ειδικά αν είναι neon… πράσινο! Ή κίτρινο.. ή πορτοκαλί.. σημασία έχει ότι χαλάει την τέλεια εικόνα. Το neon επέστρεψε, όχι μόνο σε ρούχα, αλλά ειδικά σε παπούτσια και αξεσουάρ κι έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.

Πολλοί το θέλουν, αλλά λίγοι το τολμούν. Τα φωσφοριζέ κομμάτια ‘ταράζουν’ την ήσυχη εικόνα του total nude ή μαύρου και ομολογουμένως δεν είναι για όλους. Κι αν τα γκρι ή τα μπεζ είναι chic, τότε το να βάλετε χρώμα είναι σίγουρα fashion forward. Κι αν πρόκειται για χρώμα τότε γιατί να μην κάνει… μπαμ; Το ήσυχο είναι βαρετό και κυκλοφορούν πολλά κομμάτια σε ζωηρές αποχρώσεις. Ο χειμώνας μας θέλει χρώμα κι εμείς το βρήκαμε για εσάς.

Styling tip! Φορέστε τα neon pieces με κλασικά κομμάτια (blazer, κοστούμια), σαν πλεκτά ή σαν αξεσουάρ για να δώσετε το κάτι παραπάνω. Η CK συλλογή είναι minimal αισθητικής, τα κομμάτια μπορούν να αποτελέσουν τέλεια βάση για διάφορους συνδυασμούς, και μαζί με το μαύρο που είναι all-time classic χρώμα τα outfits σας θα απογειωθούν.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε το jean. Σε παντελόνι ή jacket, ο βασιλιάς του casual που δεν μας απογοητεύει ποτέ. Αλλά και τα αγαπημένα μας puffer για ζεστούς και in style κρύους χειμώνες. Και αν η βραδιά ζητάει girls out το slip dress έχει την τιμητική του. Πολλές λοιπόν οι προτάσεις από την Calvin Klein Jeans συλλογή, η επιλογή – ή οι επιλογές – δική σας!

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της μάρκας στην Αθήνα στο The Mall Athens και Golden Hall, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

The post CK Jeans: Το neon στα καλύτερά του! appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Shiloh Pitt Jolie: Αγνώριστη στην πρεμιέρα των Eternals – Πόζαρε με φόρεμα και είναι ίδια η Jolie

Next Article

Ο Kanye West τραγούδησε σε γάμο φορώντας αυτή τη μάσκα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: