24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

Fortnite: To event με τον ράπερ Τράβις Σκοτ έκανε ρεκόρ με πάνω από 12 εκ. παίκτες (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το βράδυ της Πέμπτης (23/4) οι παίκτες του Fortnite είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σ’ ένα ξεχωριστό event, με τον ράπερ Τράβις Σκοτ, το οποίο ονομάστηκε Astronomical και μεταδόθηκε live.

Αυτό φαίνεται ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον των gamers, με την Epic Games, την εταιρεία που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον προγραμματισμό του δημοφιλούς video game και εν μέρει υπεύθυνη για την κυκλοφορία του, να ανακοινώνει ότι έγινε ρεκόρ όλων των εποχών.

Για την ακρίβεια, 12,3 εκατομμύρια παίκτες έλαβαν μέρος στο λαμπερό σόου με τα υπέροχα εφέ για να λικνιστούν στον ρυθμό των τραγουδιών του Σκοτ. Ο κάθε παίκτης μπορούσε να χορέψει με τον δικό του τρόπο, ενώ όσοι έχασαν το event θα ακολουθήσουν κι άλλα όλο το τριήμερο.

Fortnite Τράβις Σκοτ

Για σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου, είναι προγραμματισμένο άλλο ένα (ώρα 8:00 PST, 11:00 EST, 16:00 BST), ενώ τρία θα γίνουν το Σάββατο (25/4 21:00 PST, 0:00 EST και 5:00 BST το πρώτο, 9:00 PST, 12:00 EST και 17:00 BST το δεύτερο, 16:00 PST και 19:00 EST το τρίτο) και άλλο ένα την Κυριακή (26/4 12:00 BST).

Μάλιστα, η Epic το χαρακτήρισε ως ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι για μικρό χρονικό διάστημα, όπου έγινε και το ντεμπούτο ενός νέου τραγουδιού, τη στιγμή που δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε έναν καλλιτέχνη να εμφανίζεται στο Fortnite, αφού τον Φεβρουάριο του 2019 ήταν ο DJ Marshmello αυτός που έδωσε το παρόν.

Όσο για τον Σκοτ, έχει ξεκινήσει το τραγούδι από το 2012, έχει έξι άλμπουμ, εκ των οποίων τα τρία ήταν συνεργασίες, δύο mixtapes και έχει κερδίσει τρία βραβεία, όντας υποψήφιος σε πολύ περισσότερα, ενώ έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από τη σχέση του με την Κάιλι Τζένερ.

Πηγή

Fortnite: To event με τον ράπερ Τράβις Σκοτ έκανε ρεκόρ με πάνω από 12 εκ. παίκτες (video)Techblog.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ισπανία- Κορωνοϊός: 378 θάνατοι μέσα σε μια μέρα

Next Article

Κορωνοϊός – Ιαπωνία: 60 νέα κρούσματα στο κρουαζιερόπλοιο Costa Atlantica

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: