24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Δ. Σαρηγιάννης: Δεν θα ξεπεράσουμε τον Αύγουστο τα 4.000 κρούσματα – Μικρές “τουριστικές φούσκες” για ένα καλό καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Στην αποτελεσματικότητα του μοντέλου “ακορντεόν” της Μυκόνου αναφέρθηκε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, Καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ επισημαίνοντας ότι για να έχουμε ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι θα πρέπει όλοι να επιδείξουν σύνεση, να εμβολιαστούν και παράλληλα όπου και αν πάνε για διακοπές να τηρούν τα μέτρα προστασίας και την προσωπική τους υγιεινή. Επίσης τόνισε ότι θα ήταν καλό εμβολιασμένοι ή μή κάθε εβδομάδα να κάνουν ένα self test. Όσον αφορά τους επιχειρηματίες που διαθέτουν τουριστικά καταλύματα να δημιουργήσουν -όσο είναι εφικτό- μικρές “τουριστικές φούσκες” μεταξύ των παραθεριστών για να υπάρχει ασφάλεια.

Ο κ. Σαρηγιάννης ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι τον Αύγουστο με τα σημερινά δεδομένα, δεν αναμένεται να υπάρξει αύξηση κρουσμάτων της τάξεως των 6.500, αλλά θα κυμανθούν μέχρι τις 4.000. “Οι τελευταίοι υπολογισμοί λένε ότι τα κρούσμτα θα φτάσουν μέχρι 4.000 στη χειρότερη περίπτωση”, είπε και προσέθεσε ότι τα δεδομένα στη Μύκονο δείχνουν μια πτωτική τάση.

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Nord Stream 2: Δράση αναλαμβάνει η Ουκρανία για να αντιμετωπίσει «τις απειλές»

Next Article

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: