24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος σε Ρόδο, Χάλκη: Καταβάλλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα νησιά της Ρόδου και της Χάλκης, επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωσή του.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, εξαιτίας της πυρκαγιάς που σημειώθηκε νωρίτερα στο νησί, οι ρίψεις από αέρος για την κατάσβεση της, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο Δίκτυο Υψηλής Τάσης και να τεθούν εκτός αρχικά ο ΘΗΣ Ν. Ρόδου και στη συνέχεια και ο ΑΗΣ Σορωνής, με συνέπεια τη γενική διακοπή ηλεκτροδότησης του συμπλέγματος Ρόδου-Χάλκης.

«Πριν από περίπου μια ώρα ξεκίνησε η σταδιακή επανηλεκτροδότηση των καταναλωτών στην πόλη της Ρόδου και όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ σε στενή συνεργασία με τη ΔΕΗ και σε συντονισμό με την Πολιτική Προστασία, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την όσο το δυνατόν συντομότερη επανένταξη όλων των μονάδων» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Περισσότεροι από 700 μετανάστες διασώθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Μεσόγειο

Next Article

Κομισιόν: Στέλνει τρία Canadair στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει τις φονικές πυρκαγιές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: