24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Διαμαρτυρήθηκε η κινεζική Ολυμπιακή ομάδα πινγκ πονγκ για τους χώρους διεξαγωγής στο Τόκιο

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Διαμαρτυρήθηκε η κινεζική Ολυμπιακή ομάδα πινγκ πονγκ για τους χώρους διεξαγωγής στο Τόκιο

Οι αρμόδιοι της κινεζικής Ολυμπιακής ομάδας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, υπέβαλλαν τα παράπονα τους για ορισμένα από τα περιοριστικά μέτρα κατά του covid-19, όπως και για τους μικρούς χώρους προετοιμασίας και διεξαγωγής των αγώνων.

Οι Κινέζοι αθλητές, εκτιμούν πως η απόδοση τους θα επηρεαστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς η προετοιμασία τους για τη διοργάνωση, παρουσιάστηκε προβληματική, εξαιτίας και του περιορισμένου χώρου, αλλά και των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

«Οι αθλητές μου είπαν πως οι χώροι γύρω από τα τραπέζια, είναι μικρότεροι από το συνηθισμένο. Στα παγκόσμια πρωταθλήματα, ο χώρος αυτός καλύπτει από 7, έως 14 μέτρα και όταν έκανα την σχετική μέτρηση, διαπίστωσα ότι εδώ, είναι από έξι μέχρι έντεκα μέτρα» δήλωσε στην κινέζικη δημόσια τηλεόραση «CCTV» ο Λιου Γκουλιάνγκ, πρόεδρος της ένωσης επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Κίνας.

«Ανησυχώ λίγο για το τρέξιμο των αθλητών, κατά την διάρκεια των αγώνων και την ασφάλειά τους. Υπάρχει διαφορά σε σχέση με αυτό που βιώσαμε στο παρελθόν. Δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχαν ειδικοί κανόνες κατά της επιδημίας στους αγώνες, όπως η απαγόρευση για το σκούπισμα του τραπεζιού με το χέρι ή το χτύπημα της μπάλας, όπως συχνά κάνουν οι παίκτες πινγκ πονγκ» πρόσθεσε ο προπονητής των Κινέζων πρωταθλητών.

Άλλωστε, οι γείτονες των διοργανωτών, κατεβαίνουν με γεμάτο «οπλοστάσιο» σε άντρες και γυναίκες. Η αποστολή των έξι αθλητών είναι η εξής:

Άνδρες: Μα Λονγκ, Φαν Ζεντονγκ, Χιου Σιν

Γυναίκες: Λιου Σινέν, Τσεν Μενγκ, Σαν Γίνγκσα

Θέλουν να επεκτείνουν την πολύχρονη κυριαρχία τους στο άθλημα, αφού έχουν κατακτήσει τους 28 από τους 32 διαθέσιμους τίτλους στους Ολυμπιακούς αγώνες, από το 1988 που εντάχθηκε το άθλημα σε αυτούς.

Υπενθυμίζεται πως η χώρα της Άπω Ανατολής, αποτελείται από 777 άτομα, εκ των οποίων οι 431 αθλητές και αθλήτριες και είναι η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία, στην ιστορία της στους Ολυμπιακούς αγώνες.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

www.ertnews.gr

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μπουχαλάκης: «Ανυπομονούμε να νιώσουμε ξανά τον παλμό του κόσμου»

Next Article

Οι φωτογραφίες από την προετοιμασία της Τζέλη στο Τόκιο (pics)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: