24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Δημάτος: «Η ΑΕΚ πρέπει μέσω του γηπέδου να αναβαθμιστεί ως οργανισμός»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στον Άρη Γάτα μίλησε ο πρώην Διευθυντής Επικοινωνίας της “Ένωσης” και αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα που αφορούν τόσο την παρουσία του στην ΑΕΚ όσο και την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ΑΕΚ: Ήταν μια υπεροχή εμπειρία μένα που κράτησε επτά χρόνια σε μια σχέση που είχε καλές αλλά και δύσκολες στιγμές. Δεν είναι εύκολο το κομμάτι της επικοινωνίας στην Ελλάδα ειδικά στις μεγάλες ομάδες καθώς εύκολα μπορεί η αντιπαράθεση που επικρατεί να δημιουργήσει μια τέτοια εικόνα εντελώς διαφορετική από την φιλοσοφία που θέλει και να περάσει κάθε σύλλογος. Έζησα επτά πολύ όμορφα χρόνια και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ καθώς στο διάστημα αυτό ευτύχησε η ομάδα να πάρει και τίτλους. Δεν είναι τόσο εύκολο για έναν δημοσιογράφο να γνωρίζει τα πράγματα από μέσα και απέξω για έναν σύλλογο και να αναθεωρεί πράγματα που θεωρούσε δεδομένα μέχρι την στιγμή που ξεκινά αυτή η συνεργασία. Πέρασα ένα χρονικό διάστημα πολύ μεγάλο σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Για το γήπεδο: Είχα την τύχη να ζήσω με την ομάδα την πρώτη βραδιά, έβρεχε μάλιστα όταν έγινε γνωστό ότι πήραμε την άδεια για το γήπεδο και θα ξεκινούσαν τα έργα. Είναι μια στιγμή που δεν θα την αλλάξω ποτέ. Το ζητούμενο πλέον για την ΑΕΚ είναι να εκμεταλλευτεί τη δημιουργία του νέου γηπέδου και όχι μονό αγωνιστικά άλλα γενικότερα για να αναβαθμιστεί σαν οργανισμός τα επόμενα χρόνια. Είναι μια κομβική στιγμή στη ιστορία της ομάδας το γήπεδο και μια νέα εκκίνηση λίγο πριν γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της.

Ή επικοινωνία σε μια ομάδα είναι το λιγότερο σημαντική ως ρόλος υπό την έννοια ότι στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο την επικοινωνία την κάνουν οι τέσσερις γραμμές του γηπέδου και το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά αυτούς που είναι πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο. Ότι και να κάνεις στα επικοινωνιακά θέματα δεν μπορείς να ανατρέψεις μια κακή συγκύρια ή μια καλή αγωνιστική εικόνα που μπορεί να έχει μια ομάδα.

Για τον Αλμέιδα: Είναι ένα άνθρωπος απίστευτα επικοινωνιακός, σε κερδίζει με την ομιλία του και τις ιδέες του. Έχει μια καθαρή νοοτροπία ποδοσφαιρική για τον τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο και το πώς το αισθάνεται. Θα μπορούσαμε να τον παρομοιάσουμε με τον Γιώργο Καραγκούνη στην Ελλάδα, με τον όποιο μάλιστα ήταν και η συμπάθεια του όταν ήταν στην Ίντερ και τον είχε φιλοξενήσει κιόλας.

Ό Αλμέιδα με τον τρόπο που προπονεί την ομάδα έχει καταφέρει να αλλάξει την νοοτροπία
της ομάδας, έχει πολύ θετικά στοιχειά σαν προπονητής και φαίνεται πως ταυτίζεται με ένα νέο μοντέλο που θέλει να περάσει. Δεν ξέρω τελικά πως θα εξελιχτεί η χρονιά και είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να προβλέψει. Όταν έγινε γνωστό ότι θα έρθει, σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα στα πλέι οφ, κάποιοι δεν ειδαν με καλό μάτι την επιλογή.
Καλό είναι όμως να περιμένουμε. Τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι πολύ αισιόδοξα και νομίζω ανάλογη θα είναι και η συνέχεια.

Το άρθρο Δημάτος: «Η ΑΕΚ πρέπει μέσω του γηπέδου να αναβαθμιστεί ως οργανισμός» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο Τεντόγλου επέστρεψε στην Αθήνα με το ασημένιο μετάλλιο στον λαιμό

Next Article

Πρίτσας: «Άνοδο για τρεις ομάδες ζητάει η Σούπερ Λιγκ 2» (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: