24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Είδα τη γη να βυθίζεται και να βγαίνει νερό». Έκπληξη και δέος για την τεράστια τρύπα σε χωράφι αγρότη στο Μεξικό-Έκκληση των Αρχών να απομακρυνθούν οι κάτοικοι

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Τεράστια τρύπα διαμέτρου περίπου 70 μέτρων άνοιξε σε χωράφι στο κτήμα αγρότη στην πολιτεία Puebla στο Μεξικό, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες να «καταπιεί» περίπου 6.500 τετραγωνικά μέτρα γεωργικής γης.

Άρχισε να ανοίγει από τα 5 μέτρα το Σάββατο και έκτοτε μεγαλώνει πολύ γρήγορα, όπως ανέφερε ο περιβαλλοντικός γραμματέας της περιοχής, Μπεατρίζ Μανρίκε. Μάλιστα, σήμερα η διάμετρος αγγίζει τα 90 μέτρα.

Αρμόδιοι κρατικοί φορείς και πολιτικοί μηχανικοί που έχουν πραγματοποιήσει αυτοψία στο σημείο εκτιμούν ότι η τρύπα, η οποία είναι γεμάτη με υπόγεια νερά, έχει βάθος 18 μέτρα. Παράλληλα οι αρχές απεύθυναν έκκληση στους κατοίκους να μην πλησιάζουν το σημείο, ενώ προχώρησαν στην εκκένωση ενός σπιτιού, μέχρι οι ερευνητές να αποφασίσουν αν η περιοχή είναι ασφαλής.

https://twitter.com/PC_Estatal/status/1399527846050250752

«Στις 6 η ώρα ακούσαμε βροντές και δεν καταλάβαμε τι ακριβώς συνέβαινε. Μετά τα πεθερικά μου είδαν την τρύπα και όταν πλησίασα, είδα τη γη να βυθίζεται και να βγαίνει νερό και πανικοβλήθηκα» είπε η Μαγδαλένα στο El Sol de Mexico. «Δεν έχουμε τίποτα. Δεν είμαστε από εδώ. Δεν έχουμε συγγενείς. Είμαστε μόνοι» δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, Μαγδαλένα και Χεριμπέρτο Σάντσεζ

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

 

The post «Είδα τη γη να βυθίζεται και να βγαίνει νερό». Έκπληξη και δέος για την τεράστια τρύπα σε χωράφι αγρότη στο Μεξικό-Έκκληση των Αρχών να απομακρυνθούν οι κάτοικοι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Ελένη, Λάμπρο -Μια εγκυμοσύνη -Μια μοιραία γυναίκα

Next Article

Βραζιλία-Covid-19: Ξεπέρασαν τους 470.000 οι θάνατοι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: