24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Έκλεισε» με 11+2 εκατ. ευρώ ο Τζόλης στη Νόριτς

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
«Έκλεισε» με 11+2 εκατ. ευρώ ο Τζόλης στη Νόριτς

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Νόριτς για τη μετακίνηση του Χρήστου Τζόλη στην Πρέμιερ Λιγκ έναντι του ποσού των 11+2 εκατ. ευρώ, μεταγραφή η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη στην ιστορία του «Δικεφάλου».

Ολοκληρώνεται το «deal» μεταξύ των δύο πλευρών και ο Χρήστος Τζόλης αφήνει την Τούμπα για να βρεθεί στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η μεταγραφή αυτή θα φέρει στα «ταμεία» του ΠΑΟΚ το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να βάζουν στα ταμεία τους 11 εκατομμύρια ευρώ και τα υπόλοιπα 2 εκατομμύρια  θα έρθουν με τη μορφή μπόνους συμμετοχών και στόχων της αγγλικής ομάδας.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θα κρατήσουν το αξιόλογο ποσοστό μεταπώλησης του Έλληνα επιθετικού της τάξεως του 17,5% σε περίπτωση που «κλείσει» η μεταγραφή.

Η μεταγραφή αυτή θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του ΠΑΟΚ με την αμέσως επόμενη να είναι αυτή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ τον Ιανουάριο του 2019, η οποία έφερε στα «ταμεία» του «Δικεφάλου» 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 19χρονος επιθετικός ετοιμάζει «βαλίτσες» για Αγγλία, καθώς η ολοκλήρωση της μεταγραφής του αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στα επόμενα 24ωρα.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μέσι: Δεν ταξιδεύει στο Παρίσι μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν

Next Article

Λιονέλ Μέσι: Το παλεύει ακόμα η Μπαρτσελόνα – Νέα πρόταση – Εκεί υπογράφει (photos)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: