Μια νέα έκθεση από τη Διακυβερνητική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) αναφέρει ότι ορισμένες από τις αιτίες της αλλαγής του κλίματος μπορούν, συν τοις άλλοις, να μεταβάλουν τη διατροφική σύνθεση των τροφίμων. «Το κλίμα επηρεάζει μια σειρά βιολογικών διεργασιών, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολικού ρυθμού σε διάφορα φυτά και εξωθερμικά ζώα», αναφέρει η […]
The post Έκθεση IPCC: Η κλιματική αλλαγή μπορεί να επηρεάσει τη σύσταση των τροφίμων σε θρεπτικά συστατικά appeared first on ypaithros.gr.