24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ελεύθερη υπό όρους η Ντιαλό

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Μετά από πενθήμερη προφυλάκιση, η 27χρονη Γαλλίδα ποδοσφαιρίστρια της Παρί Σεν Ζερμέν αφέθηκε ελεύθερη, αλλά παραμένει υπό δικαστική εποπτεία, καθώς θεωρείται ύποπτη για «επιβαρυντική βία» και «εγκληματική οργάνωση».

Η Αμινάτα Ντιαλό, που κατηγορείται για την οργάνωση της επίθεσης κατά της συμπαίκτριάς της Κχεΐρα Χαμραουί, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη και να τεθεί υπό δικαστική εποπτεία μετά την ακρόαση από τον δικαστή.

Ο δικαστικός έλεγχος απαγορεύει στην 27χρονη Γαλλία αθλήτρια να φύγει από την χώρα και μάλιστα παρέδωσε το διαβατήριό της στην δικαιοσύνη. Ακόμη, απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με την Κχεΐρα Χαμραουί, καθώς επίσης και με άλλες παίκτριες ή μέλη του σταφ της Παρί Σεν Ζερμέν που είναι ύποπτες. Τέλος, κλήθηκε να πληρώσει και μία εγγύηση 30 χιλ. ευρώ για να αφεθεί ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται, ότι στην υπόθεση εμπλέκονται μέχρι στιγμής τέσσερις άνδρες γεννημένοι μεταξύ 1999 και 2003, οι οποίοι κατηγορούνται για τις ίδιες κατηγορίες της «εγκληματικής οργάνωσης» και της «επιβαρυντικής βίας». Δύο από αυτούς φυλακίσθηκαν και οι άλλοι δύο τέθηκαν υπό δικαστικό έλεγχο. Σύμφωνα με την εισαγγελία, κατά τη διάρκεια της κράτησής τους, ενέπλεξαν την Ντιαλό, παρουσιάζοντας την ως «χορηγό της βίας, προκειμένου να της επιτραπεί να πάρει την θέση του θύματος σε μελλοντικούς αγώνες».

 

 



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανακοίνωσε Προίσκο ο Τρίτωνας

Next Article

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές μεταδόσεις της Παρασκευής (23/09)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: