24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ελλάδα – Σουηδία: Ο Σεργκέι Καράσεφ σφυρίζει στο ΟΑΚΑ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο (1-1) που ήταν η τρίτη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Μουντιάλ, το τρίποντο είναι πλέον μονόδρομος για την Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Σουηδία, από τη στιγμή που έχει μείνει έξι πόντους πίσω από τους Σκανδιναβούς στη βαθμολογία στη μάχη της πρόκρισης.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται μάλιστα την ερχόμενη Τετάρτη (8/9) στο Ολυμπιακό Στάδιο και σε αυτό το ματς η UEFA όρισε έναν πολύ έμπειρο διαιτητή για να τα βγάλει πέρα.

Αυτός είναι ο 42χρονος Σεργκέι Καράσεφ, με τον έμπειρο Ρώσο διαιτητή (ανήκει στην κατηγορία Elite της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) να έχει σφυρίξει στο παρελθόν άλλα δύο ματς της γαλανόλευκης.

Αυτά ήταν το εκτός έδρας ματς με την Ιταλία στα προκριματικά του Euro 2020 (ήττα με 0-2) και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016 (έληξε ισόπαλη 0-0).

Όσον αφορά στους συνεργάτες του στο ματς του ΟΑΚΑ, ο Καράσεφ θα έχει τους συμπατριώτες του Ίγκορ Ντεμέσκο και Μάκσιμ Γκαβρίλιν, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Βιτάλι Μέσκοφ και Σεργκέι Ιβάνοφ.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Οι Κλίπερς άφησαν ελεύθερο τον Γιόγκι Φέρελ

Next Article

Πιάνιτς: «Δεν με σεβάστηκε ο Κούμαν»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: